Sizce CHP nin bu adayları doğrumu..?

PirAdam

Ayın Üyesi
Reaction score
0
Kılıçdaroğlu İtiraf Etti - Chp'nin Pkk'lı Vekil Adayları......

İZLEYİN

doğru öle adaylar var ama imzam daki video da doğru ya doğru şimdi.

ben bazıları gibi işime gelmeyenleri görmemezlikten gelemiyorum malesef.

bak chp nin adaylarını verdin tek kelime etmedim neden haklısın.

51.oldu söylediğim chp li değilim =)

Yani partiler rey için hiçbir zaman taviz vermeliler değilmi..neysen o olmalısın...:smile:
Bu arada CHP nin PKKlı adaylarının doğru adaylar olduğunuda söylemişsin...

Yani partiler rey için hiçbir zaman taviz vermeliler değilmi..neysen o olmalısın...:smile:

aynen fakat chp nin bu adayları zaten biliniyor,ben de biliyorum daha önceden,imzamda ki video yu vermemin sebebi ise,akp nin işlerini nasıl bi sinsilikle kimsenin ruhu duymadan ne kadar ii yaptığını kanıtlama isteğimdi.

ne chp nin bu adaylarını ne de akp nin bu sinsice hareketlerinin hiçbirisini tasvip etmiyorum.

sen beni yanlış anladın =)

aynen fakat chp nin bu adayları zaten biliniyor,ben de biliyorum daha önceden,imzamda ki video yu vermemin sebebi ise,akp nin işlerini nasıl bi sinsilikle kimsenin ruhu duymadan ne kadar ii yaptığını kanıtlama isteğimdi.

ne chp nin bu adaylarını ne de akp nin bu sinsice hareketlerinin hiçbirisini tasvip etmiyorum.

ben onu o anlamda söylemedim.kesinlikle doğru adaylar değil sadece öle adayların olduğu bi gerçek o manada doğru dedim.

sen soruyu yanlış sormuşsun sonra ben cevaplayınca çarpıttın.yapma gözünü seveyim böle şeyler.

öle soru sorulmaz.chp nin bu adayları doğru adaylar mı diye sorulur o soru ? =)

tamam şimdi hemfikiriz..ne akpnin nede chp nin o tarz adayları göstermesi tasvip edilemez...

Benim anladığım genel bir tamponlama var o bölge için mecburi yönü bu sanırım sonradan halkı kazanıp düzeltmek için uygulanan bir teknik.
Bunun dışında resmi olarak onaylanan adaylar öyle cup diye konulmuyor öyle salaklık yapan yok yani.
Arkadaşlar oralar aşırı karışık ve biz nedersek diyelim hepimizi etkiliyor vatan evlatlarımız öldürülüyor birilerinin taşın altına elini sokması lazım ama bu demek değildir ki kimseye ülke topraklarını verecez yok öyle bir durum rahat olun.

Kars Adayımızda Var Diyor Adamdaki RahatLığa Bak Ya

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü

isteyenler tıklayıp görebilir.

chp nin eski pkk lı adayları var fakat işin çok daha kötü tarafı akp pkk lıların hiçbir şekilde yargılanmamasını sağlayan anlaşmaya imza attı.

yani eğer chp nin bu adaylarına aynı şekilde tepki gösteriyorsanız akp nin o yaptığı anlaşmaya da tepki göstermelisiniz.doğru,dürüst,vatansever bi birey bunu yapar yapmalıdır.

kılıçdaroğlundan soğuma sebeplerimden biri de bu adaylardır.

kılıçdaroğlu mert adam kimseye ve ülkeye bir zarar getirmez bunu onu geçmişte tanıyan ve karşı partiden olan insanlar bile söylüyor.
CHP kadrosu şu an tek kelimeyle yeni adaylarada bakın muhteşem bir zeka ve kültür abidesi.
allah göstermesin bir yakınınız bir pkk lı tarafından şehit edilirse o ocağa ateş düşerse o zaman bazı şeylere artık o düz mantıkla bakılamayacağını ve bakılmaması gerektiğini anlarsınız.
bu ülke bu duruma o sabit fikirlerden, ben çok iyi biliyorumlardan geldi bu ortadadır. umarım bunu anlamanız acı yollardan olmaz bana dokunmayan yılanda bin yıl yaşasın diyorsanız siz zaten bir halk partili olamazsınız.

Geçenlerde gördüm pek itibar etmedim. Daima böyle şeyler çıkmıştır.
Hemen Zeki Korkutata konusunda bir araştırma yaptım.

Kendisi hakkında bir telefon görüşmesi hemde BeyazTV'de buldum.
Paylaşacağım.

4 AY CEZAEVİNDE KALDIM
PKK’lılar aday yapıldı iddiasında ismi geçen CHP Bingöl Milletvekili adayı Zeki Korkutata canlı yayına telefonla bağlanarak, PKK’ya yardım ve yataklık suçundan 4 ay cezaevinde kaldığını ancak bu kendisinin PKK’lı olmadığını dile getirerek “ 95 yılında yaklaşık 3 bin 500 kişi PKK’ya yardım ve yataklıktan içeri alındı. Bunlardan biriside bendim. Suçun aslı yoktu, yetkililerde buna dair bir kanıt yoktu ama buna rağmen içeri alındık. Cezaevinde 4 ay kaldık. Çıktığımız ilk mahkemede beraat ettik.” dedi.

BEYAZ GAZETE

Kaynak

Dikkat çekiyorum. Beyanat budur. Hukuksal olarak beyanat esastır. Kaldı ki araştırılması yapıldığında gerçekçiliği bulunacaktır.

Telefon görüşmesinde Rasim Ozan Beyefendinin telefon görüşmesi gerçekleşene kadar söyledikleriyle, telefon görüşmesi süresince söyledikleri yaklaşık olarak 180 derece dönmüştür. Meseleyi geçiştirmemeye çalışmıştır.
Sizin vicdanınıza bırakıyorum mevzuyu. Bence Rasim Ozan Beyefendinin bunu bilmediğini hiç sanmıyorum.

Ne demek oldu pkklı adaylar olayı yalandır...
Asparagastır.

Olayın benzerliğide bir başka olaya benziyor.
Sanırım şu anda Mehmet Haberal'da Ergenekon Üyesi olmak suçuyla 2-3 yıldır cezaevinde yatmaktadır. Peki duruşma bitmiş midir?

Yani anlayacağınız, CHP'nin oylarını düşürmek için her türlü yalanı söylemek bunlara mubahtır.

İktidarda kalmak için her türlü yalanı söylemek AKP iktidarının yardakçıları içinda mübahtır.

Ben sadece birisi için bir araştırma yaptım. Diğerlerine gerek duymuyorum...
Bence bu olayın güvenirliliği sıfırdır.

Herkese hürmetler.

Atalarim, Atam affet bizi. Allahim sen bizim hatalarimizi affet.
Bu Vatanin sonu ic savas !

Geri