Geçenlerde gördüm pek itibar etmedim. Daima böyle şeyler çıkmıştır.
Hemen Zeki Korkutata konusunda bir araştırma yaptım.
Kendisi hakkında bir telefon görüşmesi hemde BeyazTV'de buldum.
Paylaşacağım.
4 AY CEZAEVİNDE KALDIM
PKK’lılar aday yapıldı iddiasında ismi geçen CHP Bingöl Milletvekili adayı Zeki Korkutata canlı yayına telefonla bağlanarak, PKK’ya yardım ve yataklık suçundan 4 ay cezaevinde kaldığını ancak bu kendisinin PKK’lı olmadığını dile getirerek “ 95 yılında yaklaşık 3 bin 500 kişi PKK’ya yardım ve yataklıktan içeri alındı. Bunlardan biriside bendim. Suçun aslı yoktu, yetkililerde buna dair bir kanıt yoktu ama buna rağmen içeri alındık. Cezaevinde 4 ay kaldık. Çıktığımız ilk mahkemede beraat ettik.” dedi.
BEYAZ GAZETE
Kaynak
Dikkat çekiyorum. Beyanat budur. Hukuksal olarak beyanat esastır. Kaldı ki araştırılması yapıldığında gerçekçiliği bulunacaktır.
Telefon görüşmesinde Rasim Ozan Beyefendinin telefon görüşmesi gerçekleşene kadar söyledikleriyle, telefon görüşmesi süresince söyledikleri yaklaşık olarak 180 derece dönmüştür. Meseleyi geçiştirmemeye çalışmıştır.
Sizin vicdanınıza bırakıyorum mevzuyu. Bence Rasim Ozan Beyefendinin bunu bilmediğini hiç sanmıyorum.
Ne demek oldu pkklı adaylar olayı yalandır...
Asparagastır.
Olayın benzerliğide bir başka olaya benziyor.
Sanırım şu anda Mehmet Haberal'da Ergenekon Üyesi olmak suçuyla 2-3 yıldır cezaevinde yatmaktadır. Peki duruşma bitmiş midir?
Yani anlayacağınız, CHP'nin oylarını düşürmek için her türlü yalanı söylemek bunlara mubahtır.
İktidarda kalmak için her türlü yalanı söylemek AKP iktidarının yardakçıları içinda mübahtır.
Ben sadece birisi için bir araştırma yaptım. Diğerlerine gerek duymuyorum...
Bence bu olayın güvenirliliği sıfırdır.
Herkese hürmetler.