Sizce bu ne kadar doğru??

daredevil_off

PiS YoLuK
Reaction score
0
arkadaşlar bugün gezerken Galata Kulesi'ne gidelim dedik ve şu resmi görünce şaşırıp kaldık..

DSC01771.jpg

yani turistlerden 2 katı para alınıyor ve turistlerin anlamaması için 5 yerine BEŞ yazılıyor..
benim aklıma direk şu geldi:
Türkiye mizin tanıtımında önemli rol oynayan bu yere ilgisinden dolayı Türkçe öğrenmiş bi turist gelse ve bu manzaranın farkına varsa ne olur???
Gider ülkesine Türkler şöyle Türkler böyle demez mi??
(yani kar etmek amacıyla yapılmış olan bu uygulamanın yanlış olduğunu düşünüyorum)

ben böyle düşündüm ve sizin de fikirlerinizi almak istedim..

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

DSC01773.jpg

DSC01770.jpg

DSC01772.jpg

aslında pek te sasırılacak bi durum degil özellikler bu insafsızlıgı taksi cilerde cok fazlasıyla goruyoruz...gunduzleri gece tarifesiyle tursit tasıyan taksiler..

Türküz Dogruyuz Caliskaniz ve COk ZEKIYIZZZ =)))

Rakamla Deil Yazi ile Yazmis Adamlar Hayran Kaldim =)))

Vallaha yukarı çıkıp bişeyler yiyelim dedik 90 ytl para istediler adam başı.. :D

bişey olmaz bişey olmaz gavurlarda para çoktur. :D hem o ''turist gelse ve bu manzaranın farkına varsa ne olur???
Gider ülkesine Türkler şöyle Türkler böyle demez mi??'' fikri de çok kalıplaştı artık.
gidip kendi ülkesinde 5 ytl yerine girişte 10 ytl verdim dese nolcak.başka gelmek isteyen adam aaaaaa 5 ytl fazla, kazık yemişsin bizde mi gitmesek acaba mı? dicek.dese nolur yani, gelecek adam zaten gelir.

bişey olmaz bişey olmaz gavurlarda para çoktur. :D hem o ''turist gelse ve bu manzaranın farkına varsa ne olur???
Gider ülkesine Türkler şöyle Türkler böyle demez mi??'' fikri de çok kalıplaştı artık.
gidip kendi ülkesinde 5 ytl yerine girişte 10 ytl verdim dese nolcak.başka gelmek isteyen adam aaaaaa 5 ytl fazla, kazık yemişsin bizde mi gitmesek acaba mı? dicek.dese nolur yani, gelecek adam zaten gelir.

Zaten Senin Gibi ZihniyetLerin Yüzünden Bu HaLe Düşmedik mi ?

paylaşımın için saol ama ne bekliyosunuz tabiyki daha fazla para alıcaklar bize kıyasla ben kendi tarihimi gezmek için neden turistle aynı kefeye koyulayım kii..büyük ihtimal diğer ülkelerdeki müzelerde böyledir..garipsenecek bi durum oldugunu sanmıyorm.zaten bizim insanımıza ait bi umursamazlık duygusu var adam zaten fazla ilgilenmiyor bide bilet fiyatları turistlerle eşit olursa ziyaret oranı cok düşer..bende bize bedava olmalı hatta ülkenin her yerinden ücretsiz turlar düzenlenmeli.gelip görülmesi için teşvik edilmeli ben olsam girişi ücretsiz yapardım kendi insanımıza bilsin öğrensin diyee sonra demesin param yok öğrenemedim gidemedim göremedim...

kiminle gittin len :D iyiki gelmemişim dicem şimdi ha galata kulesine mi götürcektiniz beni:p

Valla güneyde tatil yapmaya gittiğimizde, adamlara 10 dolara sattıkları otellerde yurtiçinden gidenler 90-100 dolar verip kalabiliyor.
Bu da adaletsizlik değil mi? Bu da benim zoruma gidiyor. Az bile alıyorlar bence.

doğruysada çok güzel yapıyorlar dare
aynı uygulama onlarda da yapılıyor
hatta eğer turist olan türkse 2 değilde 5 katı fiyat çekiliyor
bizler zaten katakulliyi avrupadan öğrendik
dünyada vizeye en fazla para veren ülke biziz

bizim milletimiz aç gözlüdür kardes karnı falan aç deil gözü aç!!!!!!!!!!!!
ondan sonra turist şöyle turist boyle olur tabi sen adamı kazıklarsan

Geri