sizce bu ülke müslüman mı?türban çankayaya yakışıyormu?türbanı kim hangi parti getird

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

»»кαнιη¢σ¢υк««

...кє๓คlเรt &#
Reaction score
0
değerli arkadaşlar sizce bu ülke müslüman mı?
size göre müslümanlık ney?
türban müslümanlığın sembolümü?
çankayaya türban yakışıyormu?
Akp aşırı dinci bi partimi?
okullarda lise serbest olmalımı?..........

daha bunun gibi bir sürü soru var ortada ben bunları kendi açımdan cevaplandıracağım.
ve lütfen sizde bu sorulara kendi açınızdan cevap verin.!:durdurun

bence bu ülke müslüman bi ülke değil bu ülkenin %99 u müslüman o %1 müslüman olmasını olmasına bi engel

bana göre müslümanlık Allahın gönderdiği ilahi kurallara uymak!
yani Allah dememiş fetuulah gülene tap!
dememiş şeriata gir demiş bana tap!

türban müslümanlığın sembolü kesinlikle değil KUR'AN da böyle bişey varmı?

Çankayaya türban kesinlikle yakışmıyor.

AKPye kalsa bütün hristyanları öldürürler.

türban okullarda serbest olmalı çünkü benim hayatımın aşkı türbanlı biri

EEEEEEE SİZCE?

bence bu ülke müslüman bi ülke TÜRBAN ankaraya basbayağı yakışıyo yakışmıyor dersem tüm türk kadınlarına ve onlar için canımı verceğim analarıma atalarıma haksızlık yapmış olurum türban allahın kadınlara takmasını emrettiği birşey ama dinde zorlama yok.ayrıca islamiyetin sembolü türban değildir türban kadınların allaha karşı kulluk görevidir.türbanı hiçbir parti getirmedi türban islamiyetten beri var ama bunu senin gibiler anlamıyo türbanı takanda kardeşim takmayanda sen benle aynı fikirde değilsin şuan türban takanı dışlıyorsun sorsam hemen insan hakları özgürlük şu bu dersin şu an senin yaptığın insan haklarına uymuyo yeter mi güzel kardeşim

bence bu ülke müslüman bi ülke TÜRBAN ankaraya basbayağı yakışıyo yakışmıyor dersem tüm türk kadınlarına ve onlar için canımı verceğim analarıma atalarıma haksızlık yapmış olurum türban allahın kadınlara takmasını emrettiği birşey ama dinde zorlama yok.ayrıca islamiyetin sembolü türban değildir türban kadınların allaha karşı kulluk görevidir.türbanı hiçbir parti getirmedi türban islamiyetten beri var ama bunu senin gibiler anlamıyo türbanı takanda kardeşim takmayanda sen benle aynı fikirde değilsin şuan türban takanı dışlıyorsun sorsam hemen insan hakları özgürlük şu bu dersin şu an senin yaptığın insan haklarına uymuyo yeter mi güzel kardeşim

Defalarca Aynı Konular Açılmış Defalarca Tartışılmış Defalarca Birçok kez ÜYe BAnlanmış..

Ayrıca Ne dediğini Bilmiyorsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri