maltepe21
Banned
heralde baslıgı acacak en uygun yer burasıdır dıye dusunuyorum burada herkez mıcrosoftun kanadındakı yagdan haberdar o yuzden odev bolumune acmadım aslında bu benım işletme polıtıkası dersıne odevım aklınıza gelen herhengı birşey warsa yazarsanız cok memnun olurum bir kelımede olsa işime yarayacak cok sey cıkacagını zannedıyorum
1)sizce bill gates neden gorevını bırakma kararı almıstır? bu kararı dogru buluyormusunuz?(ben yonetıcılıkten sıkıldım yazılım hazırlamaya donecegım bu benım en sevdıgım iş demıstır kendısı)
2)bill gates ve steve ballmer ilişkisini degerlendırın? (ikisi unıversıteden berı arkadaslar ve gates gorevi ballmer e devretmıstır bırbırlerının sadıclarıdırlar ve cok yakınlar)
3)yenı baskan steve ballmer i basarılı buluyormusunuz?
1)sizce bill gates neden gorevını bırakma kararı almıstır? bu kararı dogru buluyormusunuz?(ben yonetıcılıkten sıkıldım yazılım hazırlamaya donecegım bu benım en sevdıgım iş demıstır kendısı)
2)bill gates ve steve ballmer ilişkisini degerlendırın? (ikisi unıversıteden berı arkadaslar ve gates gorevi ballmer e devretmıstır bırbırlerının sadıclarıdırlar ve cok yakınlar)
3)yenı baskan steve ballmer i basarılı buluyormusunuz?