sizce bill gates neden görevini bırakma kararı almıştır?

maltepe21

Banned
Reaction score
0
heralde baslıgı acacak en uygun yer burasıdır dıye dusunuyorum burada herkez mıcrosoftun kanadındakı yagdan haberdar :) o yuzden odev bolumune acmadım aslında bu benım işletme polıtıkası dersıne odevım aklınıza gelen herhengı birşey warsa yazarsanız cok memnun olurum bir kelımede olsa işime yarayacak cok sey cıkacagını zannedıyorum

1)sizce bill gates neden gorevını bırakma kararı almıstır? bu kararı dogru buluyormusunuz?(ben yonetıcılıkten sıkıldım yazılım hazırlamaya donecegım bu benım en sevdıgım iş demıstır kendısı)

2)bill gates ve steve ballmer ilişkisini degerlendırın? (ikisi unıversıteden berı arkadaslar ve gates gorevi ballmer e devretmıstır bırbırlerının sadıclarıdırlar ve cok yakınlar)

3)yenı baskan steve ballmer i basarılı buluyormusunuz?

abi şunu söylim bill gates diyosa vardır bi bildiği

abi bende onu dicektim adam sıkılmıştır artık:) adam profesyonel adam parası da bilindiği gibi.. ne kadar olduğunu kimse bilmiyor

:) Bence Hersamana arqa planda olanlar daha choq ish yapmıshdr.. we bill weya ballmer 2sininde emeinin eshit olduunu düshünüorm.. :) sonuchda ne qadr büyürsenis sorunlarınıs da oqadr büyür we sadece ishe birliqde bashladıqlarınısa sırtınıs dönebilrsinis bence doru olan bi qarardr.. :)

Vallahi bilemicem ama vardır bi i.....nelik bunlar kuşu çift görmeden taşı tek atmazlar sonuçta joni bunlar ama Anger kardeşim söylemiş zaten doğruları.Buraya kadar ii de sen bu sölenenlerin hiç birini ödev olarak kullanamazsın ki kardeş çünki sana teknik ve habersel değeri olan belgeye dayalı şeyler lazım biz en çok konu hakkında aklımıza gelenleri söyleriz,buda senin işine yararmı bilmem ama yinede kolay gelsin bence googlda arasan daha çok sonuç elde edersin gibime geliyor....

google alt ust ettım heralde yuzlerce sayfa okumusumdur... odevı yaklasık 1 saat once bıtırdım en zoruysa odevı elde yazma zorunluluguydu (27sayfa).
teknık arastırma zaten olacak onemlı olan aradakı cerez yazılara nasıl bı yon vermek gerektıgıydı
ilginize ok tesekkurler bu baslıgı birkac hafta once acsaydım heralde ne yazılar cıkardı buradan.

St.AnGeR' Alıntı:
:) Bence Hersamana arqa planda olanlar daha choq ish yapmıshdr.. we bill weya ballmer 2sininde emeinin eshit olduunu düshünüorm.. :) sonuchda ne qadr büyürsenis sorunlarınıs da oqadr büyür we sadece ishe birliqde bashladıqlarınısa sırtınıs dönebilrsinis bence doru olan bi qarardr.. :)

hocam su yazilarini bildigimiz turkce yazsanda bizde okuyabilsek..

başka bi tilkilik düşünüyodur o :)

arkadaşlar bence adam sadece işini çok seviyor ... özel sektörlerde saklı arka plan adamları pek olmaz bu işini sevmesiyle ilgilidir koltukta oturmayı sevmemiştir ugraşmak onu mutlu ediyordur bütün dahilerin içinde bu var zaten

ßill getesin görevi bırakma kararı tek kelimeyle rahat yaşma geçme isteğidir yani bill gates emekli gibi bişe olcak yönetici olmadan microsoftun parası ona çalışacak siz olsanız aynısını yapmamıydınız....

Geri