Sizce Beşiktaş'ın UEFA Kupası'na gruplara kalamadan veda etmesinin sorumlusu kim ?

Sizce Beşiktaş'ın UEFA Kupası'na gruplara kalamadan veda etmesinin sorumlusu kim ?

• Kullanılan toplam oy
    63

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Sizce Beşiktaş'ın UEFA Kupası'na gruplara kalamadan erken veda etmesinin sorumlusu kim?

* Futbolcular

* Ertuğrul Sağlam

* Yönetim

* Hepsi​

şahsen yönetim diyorum

bende yönetim diyorum ama bir iki oyuncu alıp dünyanın parasını hibe ediyorlar ve ases oynuyacak oyunculara cüzi miktarda tıransfer ücreti vererek oyuncunun oynama hissini kırıyorlar ve benim ondan eksiyim ne diye biliyor

futbolcular diorum ben.futbolcu 3 pas yapamıyosa ayagına gelen topu kontrol edemiyosa ne yönetim ne sağlam bu duruma bişi yapamaz....yönetim verecegi primler,sağlamda verdigi taktiklerle elinden geleni yapmıstır zaten....

Daha bunlar iyi günleri BJK nın..
1-Başkan sn.Y.Demirören (bence gelişi bile büyük hata ki devam ediyor olması en büyük hata)
2-Yönetim

bende bir galatasaraylıyım ama sinan engin ve o yönetim olduğu sürece bjk nin işi çok zor. o elendiğiniz maçda okadar hırssız çıktılar ki maça başlar başlamaz yenileceğinizi öyledim. görünen köy klavuz istemez. sinan engin takım içinde guruplaşma yaratıyor. zaten çok bjk maçına gittim taraftarda onun gitmesini istiyor. sinanıda al git sinanıda sinanıda diye tezahüratları vardı yönetime karşı..

Tabiki yönetim
ertuğruLun hiç bişi sucu yoqtu
kabak onun başına patLadı
aa bide hakan ı unutmamak Lazım.......

%60 yönetim
%40 ertuğrul hoca ve futbolcular

Her başarısızlıkta teknik direktörler kovuldu.Yıldırım Demirören yönetimi suçu hiç kendide aramadı.Ama kanımca yıllardan beri süre gelen bu başarasızlığın tek sebebi Yıldırım Demirören ve kurmaylarıdır.

taraftar harıc herkes benceeeeeeeee

Geri