# [ Sizce ßu Sezonki En İyi Transferimiz Hanqisi.. ?? ] #

# [ Sizce ßu Sezonko En İyi Transferimiz Hanqisi.. ?? ] #

• Kullanılan toplam oy
    75

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Sizce Şuana Kadar YapıLan TransferLerden Hanqisi Daha SaqLam ??

Matteo Ferrari : Genoa'nın ŞampiyonLar Liqini KatıLmasında ßüyük Çaßa Harcadı.. Şuanda Genoa Taraftarı ßu Oyuncunun SatıLmasından DoLayı Son Derece Huzursuz.. Ferrari Hem Hava TopLarında ßaşarıLı Hemde Son Derece HızLı..

Nihat Kahveci : O ßeşiktaşın Öz EvLadı.. Diqer ßeşiktaşLıyım Diyipte KıvıranLar Gißi DeqıL.. ßir Türk oLarak İspanyada Kendını IspatLadı Harika MaçLar Çıkardı.. Artık Yenıden Kara KartaLımız İçin Ter Dökücek..

Fink : Ernst'en Onay aLındıktan Sonra Takımımıza KatıLdı.. Ernst iLe Orta Sahanın Dinamosu oLucak..

İsmaiL Köyßaşı : Genc Yaşına Rağmen ; Hırsı , Tekniqi, Hızı DiLLere Destan.. Uzun YıLLar ßeşiktaşımıza Katkı SaqLıcak..

Rıdvan Şimşek : ßu OyuncuyLa AnLaştıqımızda KarşıyakaLıLar Kendı Fun SıteLerınde Yaptıqı YorumLarLa Ne Kadar Üzqün oLdukLarını ßeLırtmışLerdi.. En İyi GencLeri aLmaya Devam Ediyoruz.. Uzun YıLLar ßeşiktaşımızın Formasını TerLetıcek Ins Rıdvan..​

İsmaiL Köybaşı ve Matteo Ferrari..
ama önce İsmaiL..
5,5 M €'ya aLındı İsmaiL her ne kadar kendisi 575 bin tL yıLLık aLsa da.. =)

gençlerimiz çok iyi sahip çıkıldıkları takdirde ileride bu takımı onlar sırtlayacak

ama oyum nihat'a evlat geri döndü yuvaya

Benim de oyum Nihat' a. hepsi birbirinden değerli futbolcular ama Nihat' ın yeri başka

Nihat çok büyük sürpriz oldu Bence en iyi transferiniz o. =)

aga açık konuşuyum ismail ve nihat hariç izlemedim adamları. ne desem laf değil...

şampiyonlar liginde oynayacağımızı düşünürsek nihat fink ferrari çok yerinde transferler

ama ismail köybaşı çok gelecek için çok iyi transfer ilk maçında çok iyi oynadı umut verici bir oyuncu...

Bu akşamki maçta ben Fink'i çok beğendim.
PasLarı,arzusu,isteği,hırsı çok iyidi.

ferrari iyi oyuncu ama nihatın yeri bambaşka.Gelmesini uzun süredir istiyodum

Nihat a oyum hem ispanya dan gelişi hemde liği tanımasından dolayı diğer transferlerde kaliteli fink ernst tin yanında cisse den daha etkili olcaktır. ferrari defans için iyi oldu Gelen gençlerde iyiler çok büyük paralar değerlerinin üstünde para verilmemesi iyi bide yıldız takviyesi lazım tabi

Bnce Hepsi İyi Transferler Hepsi Beşiktaş`a Yararlı Olur

Geri