Siz Sorun Yönetimimiz YanıtLasın!!!!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Altın Üye
Reaction score
0
Yönetimimiz canlı yayında!

logo3.jpg

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, kulübün televizyonu FB TV'de katılacakları canlı yayında taraftarların sorularına yanıt verecek.

Yönetimimiz canlı yayında!
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, kulübün televizyonu FB TV'de katılacakları canlı yayında taraftarların sorularına yanıt verecek.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, cuma günü saat 16.00'da başlayacak ''Soru-Cevap'' programında yöneticilerin taraftarlardan gelecek sorulara yanıt vereceği bildirildi.

Programla ilgili yapılan duyuruda, ''Kafalarda soru işareti kalmayacak. Merak edilen her şey bu programda cevap bulacak. Sorularınızı ''[email protected]'' elektronik posta adresine gönderin. En doğru bilgileri en ayrıntılı şekilde Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinden alın'' denildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı​

arkadaşLar gercekten gönderin bunLarı göreLim cevapLarını :hhmanD

Aragones'e ne zaman gözlük alınacak :D

aragones maldonado josico we saz arkadaslarından ne zaman kurtulucaz?? ne zaman arkamıza yaslanıp bu hafta kazanırız dıcez :D butun sezonu gs ile kadikoyde mac yapark gecırsek sampıyon yapsalar neysede.. oylede bısı olmuyoR buna bı care yonetım :D hadı canlarım calısın calısın :D

Arkadaslar sahsen yolladım mesaj :D

aragones, maldonado, josico ve saz arkadaşlarından ne zaman kurtulucaz? Ne zaman arkamıza yaslanıp bu hafta kazanırız dıcez :) bütün sezonu gs ile kadikoyde maç yaparak geçirerek şampiyon olucak olsak tamam da, oylede bısı olmuyor buna bı care bulmanız şart...

Eh bende bi fenerbahçeli olarak bunları ne zaman gercekleştireceğinizi merak ediyorum... :)

Geri