Siz Olsanız Ne Yapardınız?

icemen

New member
Reaction score
0
Yayalara Yeşil ışık yanmış ve karşıya geçiyosunuz, Bir araç da kendisine Kırmızı yandığı halde durmayıp karşıya geçmeye çalışan yayaların üzerine doğru geliyo hızla. karşıya geçmeye çalışan sizden başka, bir yaşlı amca elinde poşetler, bir kadın bebeğiyle beraber, bir erkek ve kız ilköğretim öğrencisi. O anda sizin pozisyonunuz diğerlerine göre daha şanslı yani arabanın size çarpma olasılığı diğerleirne göre daha az fakat içlerinden birini de kurtarmak için yeterli zamanınız ve imkanınız var. fakat o zaman siz de tehlikeli bölgeye girmiş olacaksınız

Seçim yapar mıydınız? seçseniz kimi seçerdiniz? seçim yapmadan birini kurtarmaya mı çalışırdınız? Yoksa kendinizi mi kurtarmaya çalışırdınız?

Durup dururken aklıma geldi karar veremedim siz olsanız ne yapardınız?

Bir Kişi Bir Kişidir Herhangi Birini Kurtarırdım ben Çünkü O An Seçim Şansım Olmazdı Bence

buna benzer bi olay geçmişti haberlerde.ben olsam ilk önce bağırıp uyarırdım onlara doğru koşarken büyük ihtimal iki çocuğu kurtarırdım.anne bebeğini kurtarabilir fakat çocuklar kurtarıcak bi büyük yok,amcayı bırakırdım çünkü yaşlıdır ve yaşayacağını yaşamıştır diyerekten çocukları kurtarırdım...

böyle bir durumda eger yardım etme olanagım varsa mutlaka yardım ederdim. fakat her biri aynı uzaklıkta olamayacagından dolayı bana yakın olanı kurtarırdım herhalde zira riske zaten giriyorum, ama en yakın olan en riskle kurtarılacak olan diye düşünüyorum.

daha iyisi arabayı durdurmak olur fakat nasıl yapılır bilemiyorum =)

o anki durum ne olur bilemiyorum ama ALLAH böle bir durumda bırakmasın insanı

bağırarak kacmalarını söylerdim ve yanımda en yakın kim ise onu kurtarırdım o onda secim yapılamaz çünkü

yanlarına koşarken çekilin die bağırır herhangi birini kurtarırdım çnkü seçme şansım yok ..

deişik bi durum o anı şimdiden kimse kestiremez .. Adrenali hat safada oldugu bir psikolojik durum .. Ön yargılarımıza bakarak hareket ederdik ve herkes kişilik yapısına göre bişiler yapardı duygusal olmaya gerek yok :D

evet hızlıyımdır ama mesajımı düzeltmede pek hızlı olamadım.olur böle şeyler bendede olur ama ben hemen düzeltirim =)

bakıyorum çok hızlısınız , düzenledim mesajımı sizdende aynı aylayışı beklerim pls

Geri