"Siz de bu haLe GeLebiLirsiniz...!!"

[me|2wi$]

H & M
Altın Üye
Reaction score
0
1.jpg

Bu fotoğrafa çok dikkatli bakın ! Çünkü sizin de başınıza gelebilir...

2.jpg

İngiltere sigara içmeyi ‘iğrenç’ hale getiriyor

3.jpg

Paketlerdeki uyarı yazıları, sigaranın vücuttaki tahribatını gösteren fotoğraflarla değiştiriliyor.

4.jpg

Sigarayı kamusal alanda yasaklayan ülkelerin başında gelen İngiltere sigara paketleri konusundaki tutumunu da giderek sertleştiriyor.

5.jpg

Yasakla birlikte sigara tüketimini yüzde 25’in üzerinde azaltmayı başaran İngiliz yetkililer şimdi de sigara paketlerinin üzerinde bulunan “erken yaşta öldürür” türünden uyarıları fotoğraflarla zenginleştiriyor.

6.jpg

Sigaranın vücutta yol açtığı zararları gösteren fotoğraflarda bir adamın dışa vuran gırtlak kanseri, akciğerlere sigara dumanının verdiği zarar gösteriliyor.

7.jpg

Uygulama 1 Ekim’de yürürlüğe giriyor.

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

31.jpg

32.jpg

38.jpg

39.jpg

41.jpg

45.jpg

valla nası içtiklerini anlamıyorum 1 kac defa tadına bakma fırsatım oldu hiçbirşeye benzemiyo sadece cubuk içinden duman ve zehir çekiyorsun içine bırakamıyorum hikayesi fasa fiso isteyen istediği anda bırakabilir ama irade meselesi =)

valla nası içtiklerini anlamıyorum 1 kac defa tadına bakma fırsatım oldu hiçbirşeye benzemiyo sadece cubuk içinden duman ve zehir çekiyorsun içine bırakamıyorum hikayesi fasa fiso isteyen istediği anda bırakabilir ama irade meselesi =)

Başlamadan önce bende öyle diordum hatta abartıydı.Sigara içenlere laf ediodum, sigara dumanı bazen kusmama bile sebep olyordu.Neymiş büyük konusmamak gerekiomus başladım sora =)

Iyi yapiyorlar, kesin birilierin kafasinda biseyler baslamistir, en azindan kücük bir adim.

tam yakmışken sigarayı bu başlığa girmek hiç iyi olmadı :D keşke isteyen istediği zaman bırakabilse büyük konuşmayın bencede hastahanede aylarca kalıp yinede çıkar çıkmaz sigaraya devam eden nitekim sigara yüzünden vefat eden bi komşumuz vardı

sigara da alkol gibi haramdır.
uzun vade de intihardır..

Mesajları okudugum kadarıyla çogunuz sigara kullanmıyor,buda madalyonun güzel tarafı ama yinede bu illeti bırakmayı küçümsemeyin,benim iradem çok güçlü ama bu illete başlayan biri BIRAKIRIM derse YALAN sölemiş olur:)Saygılar..

off çok kötü olmuş yhaa

Geri