halilid
New member
- Reaction score
- 0
Yine sözüme yıllardır diye başlıyacağım çünki biz bu ülkenin vatandaşları doğduk doğalı acıların çocuğu hesabı büyüyoruz ve ölüyoruz. Her şeçimi bir bayram havasıyla geçiriyoruz ama sonuçta gelen gideni aratıyor nedenmi çünki sonraki denenmiş metotlardan daha orjinal ezziyetlerle geliyorlar ve medyasıda hazır Medyaya bakın kanal d show gibi bir çok büyük medya taraftarı haberlerinde sürekli erdoğana saldırıyor sanki başka haber yok atv kanal7 samanyolu gibi kanallara haberlerinde chp gibi partilere saldırıyorlar sanki başka konu yokmuş gibi olmuştur espri.. Bakın bunlar zaten danışıklı döğüşün ta kendisidir halka sürekli ya chp suçlu yada akp yada mhp suçlu gibi saldırılıyor bunlar halkın asıl suçluyu bulmasını engelliyor hatta morfinize ediyor.. Ben bu kanalları sildim ve başım gayet rahat en azından düşünme gibi yeteneğini eline veriyor hepinize tavsiyem uzak durun bu türk medyasından onlar yalan kavgalarıyla halkı birbirlerine düşürürken cepleri oldukça doluyor kolonisi bulunduğu kuruluşlara parasal destek gönderiyorlar.. Belki abartı kaçtığımı söyleyecek vardır ama aksini ispat edecek kimse yoktur. Bakın medya yoksulun derdi için bir şey yapmaz ağızaltı yapar geçer ne için birleşmemiz gerektiğinden bahsetmez insanlarımızı aşağılayıcı programlar yapar kimin karısı kime kaçtı sapıklar her yerde oğlunu öldürdü evlilik programlarındaki rezillikler yemekteyiz programındaki insanların birbirlerini aşağılaması gibi anlatmayla bitmeyecek programlar var peki biz cidden böyle aşşağılık milletmiyizde böyle programları yalan haberleri yapıp insanımızda olmayan şeyleri iğrenç ekranlarından halkın üstüne kusuyorlar dünyanın hiç bir medyasında böyle aşşağılayıcı programlar bulunmaz pop starları hatırlayın 3-5 pezevenk insanlarımıza sokmadığı laf aşşağılamadığı piçliği kalmadı ama izlenme rekorları kırdı sebep yine başka düzeyli programlar koymayarak insanını bilinçlendireceği yerde akıllarını bulandıran bu adi medya bunlara insanımızı yöneltti.. Siz de bana katılın ve bu medyaları evinizden kaldırın bakın ne sinir nede stres kalır kötü haber tellalları bunlar amerikancı gelenekleri seven onun bunun kusurlarını açığa çıkarıp tüm insanlığı utandıracak şeyleri marifet sayan medyadan uzak kalın. TRT'ye kızmıyorum artık şikayet ettiğmiz kanal en azından bu adi şeyleri kanalına koymuyor. Başbakan kızıyor medyaya madem köpürüyorsun yalan haber yapana bas hapis cezasını bas ağır para cezasını bak bakalım ne oluyor. hepsinin işine geliyor yalan fırtınaları yoksa bunlar nasıl millete kene gibi yapışacak kurtlarda puslu havayı sever. Particilik yıkım demek ayrımcılık demek eğer tek yürek tek bilek olursak düşmanıda dostuda biliriz o zaman kendine yeten bir ülke yarınına çoğunun teminatı olan devlet ve insanına hayırlı millet bırakırız. Sizde hür olmayı interneti seçin.. Lütfen arkadaşlar sizlerde bir şeyler yazarak bu konuyu şekillendirin..