siyaset bölümü hakkında bi öneri..

คђєηq

¢ιкℓє† & รєχ
Reaction score
0
siyaset bölümüne uzun zamandır qirmiyorum ve qirmeye basladıqımdan beri sakin cıkamıyorum forumda... Kural ihlali asırı derecede fazla insanlara hatta konuyu saptırcak polimiklere surekli qiriliyor ordaki smodmuza yardımcı olabilcek birileri atana bilirmi yada daha kesin olmak sarki ile her smod en azından 1-2 saatini yada yeni acılan konulara bi bakınıp cıkabilirmi gercekten rahatsız edici bir konu biz bir aileyiz simdiye kadar yanlıs yaptıqımı dusunmuyorum ama beni yanlısa surukluyorlar... sadece bi oneriydi ama sikayet tarzında olduqundan ötürü özürdilerim

sevgili aheng arkadaşım yeteri kadar ilgilenmeye çalışıyoruz bizlerinde diğer insanlar gibi ailemiz işimiz var mutlaka ilgileniyoruz ama bazı şeyler gözden kaçıyor şikayet başlıkları bunun için var şikayet edildiğinde anın da mudahale ediyoruz zaten ...

Aslında Her Hackhell li bir yöneticidir.. Burda görevi ne olursa olsun herkes katkıda bulunabilir..

Özellikle serbest kürsüde ki konuları gerekirse mesaj mesaj okuyoruz.
Ama ne yazık ki bazen anında müdahalemiz gecikebiliyor.

Şikayet başlıklarını herkes mutlaka kullanmalı.
Hiç bir konuya bakamasakta Şikayet başlıklarına hangi bölümde olursa olsun zaman ayırıp itina gösterdiğimizi bilmenizi isteriz.

Biz bir aileyiz, aile fertleri her konuda ailesini düşünür ve katkıda bulunur..

Gereğini yapacağımızdan şüpheniz olmasın..

İyi forumlar..

Geri