siyah tema+xp berly:)

ARAN_1

Banned
Reaction score
0
temadan basliyalim:) "windowsun kendi uretimi" olan kismen siyah zune tema.

bu resimdeki temaya ait baslat menusu
8795.jpg

temaya ait baslat menusu yine. ["sol lucet omnibus" da "gunes herkes icin dogar" demek oluyor:) kafamizdan element uydurmyalim:durdurun ]
8796.jpg

bu da temanin pencere yapisi [pencere basligi yazisini ben turuncu ayarladim uysun diye isteyen kafasina gore ayarlama opsiyonu mevcut,arka plani yine ben koyulastirdim normalde beyaz.]
8797.jpg

geldik xp berly e:durdurun
8798.jpg

8799.jpg

resimlerin ne oldugnu sanirim cogu arkadas youtubedeki linux berly gorsel showundan tanicaktir bu da xp modeli:) [bilmeyen arkadaslara: gordugunuz kup seklinde bir masa ustu...yani bunu kurdugunuzda 4 tane ayri masaustunuz oluyor ve herbirinde farkli uygulamalar acabiliyorsunuz...ve gerektiginde boyle kup seklinde avirip cevirip herbir masa ustune gelebiliyorsunuz/goz gezdirebiliyorsunuz]

aha da link,hayirli ugurlu olsun:)

http://rapidshare.com/files/64260048/Yeni_Klasoer.zip

[not: pc ye yeni format attim henuz antivir kurmadim bisey bulastigini hic sanmiyorum ama siz yine de indirdiginizde tarayin nolmaz nolmaz]

İndirdim kardeş emeğine sağlık üçboyutlu tema ilgimi çekti denicem bakalım.

bende indiriyorum denicem bnde umarım ekran kartını fazla kasmaz

bende çalışmadı yetersiz hafıza diyor ekran kartı icin :(

[saolun arkadaslar] soru isaretlerine gelince bendeki pc alelade ortalama bi pc [2.8 intel,512 ram 256 mb ekran vs vs vs (aleladenin altinda vasat bile olabilir sanirim)] ona ragmen herhangi bir kasma sorunu yok o bakimdan iciniz rahat olsun.

ekran karti hafiza yetersiz diyen arkadasim muhtemelen senin pc benimkinden daha vasat [eger o dereceyse at gitsin onu cope:) ] ya da pc nin dengesi kaymis format istiyor:)

Geri