Siyah&Beyaz Foto renklendirme

мάgηєtά

New member
Reaction score
0
resimler alıntıdır!!!
ingilizce>türkçe çeviri şahsıma aittir...

Ders ===>
renk4xk.jpg

Buda benim yaptığım Örnek
renk22cq.jpg

bilmeyenler için ii olmuş abi....

Bunu bilmiodum bak... Çok saol magneta... Hemen denedim bişeyler. Çok hızlı yapılıo... İlersi için göz renklendirme saç renklendirme içinde kullanılabilir... Tekrar Teşekkürler...

17rz.jpg

ShitDeath' Alıntı:
Bunu bilmiodum bak... Çok saol magenta... Hemen denedim bişeyler. Çok hızlı yapılıo... İlersi için göz renklendirme saç renklendirme içinde kullanılabilir... Tekrar Teşekkürler...

17rz.jpg

daha büyük dosyalarda temiz bi renklendirme icin path'leri kullanabilirsin..

Üzerinde Fazla uğraşamadım ve dediğin gibi boyut olarak küçük bi resim... Bu resim editleme olayında ne kadar büyük boyutla çalışırsan ince ayrıntılar o kadar güzel oluyo hep... Sonradan boyutu küçültünce bütün ufak hatalar gözden kayboluyor...

öyle zaten tram'lı fotograflar war eskiler.. onlarda ise yüzün olduu yeri seçip birazda blur çakarsak daha orj. oluyor...

beyler daha ıyı ve daha guzel sonuclar ıcın
new layer(multiply)
brush secıyoruz ve opacity ayarını dusuruyoruz
resmımızı boyuyoruz

aslında cok guzel bı yontem ama tabı ben brda kabaca anlattım kusra bakmayın

ne kadar güzel açıklamıssın bana da yapsana:(ben bilmiyorum:(

Siyah Beyaz Resmi Renkli Yapma (Videolu Anlatim) 22 Mb | 6,35 Dk.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Konu dağılmasın diye aynı başlıktan devam etme gereksinimi duydum.bosu bosuna yer kaplamaya gerek yok.bu linkte videolu bi anlatım var.adam 6 dakkada güzel bişeyler çıkarmış da nerelere tıkladıgını ben pek seçemedim artık siz halledersiz.
Not:avi formatında oldugu için bi format değiştiriciyle bunun formatını WMV ye felan cevirin.imttoo diye bi encoder verildi forumda onu tavsiye ederim.resimli program anlatımında bulabilirsiniz.
hadi kolay gelsin;)

Yukarıda anlatılan ve hafife alınmaması gereken güzel temel bilgiler var ...

arkadaslar tamam kulandıgınız program ne nerden bulabılırım bu programı lutfen cevap verın

cok isime yaradı eline saglık

Geri