Sivrisineği kan emerken görüntülemişler, çok çok ilginç, kesin izleyin

fleetwood

New member
Reaction score
0
Bu hayvan çok da yüzsüz, iyice doyuruyor karnını,cılız bişeyken davul gibi oluyor:)

Buradan İzleyebilirsiniz

yok mu izleyen :(

bu hayvanı kaç gün idare eder ki bu kan :)

bilmem kaç gün idare eder de, beni hem uyutmuyorlar hem de kaşınmaktan canım çıkıyor,

beni çok severler :D

güzelmiş paylaşım teşekkürler ;)

beni hiç sivrisinek ısırmaz biliyormusunuz.kanımı beğenmiyorlarrr :(eline sağlık.

Valla Sifri Sinek Istırmasını cok severim hatta gece yatarken pencerelerii acarım kendimde soyunuk yatarım pijama hariç:)
Böle Kaşır Kaşır Kaşınmak Cok Hoşuma Gider
Sifri Sinek de Kan içe içe Patlıcak şimdiii!!!!!!

arka tarafta kese şişiyor. sonra o ağırlığı taşıyamayınca devriliyor hayvan. devrilince tamam diyor doydum. :) bırakıp gidiyor

Kanada'da 1920'li yıllarda yeni inşa edilmiş bir elektrik santralindeki bütün jeneratörler çok kısa bir süre sonra bozulmuştu. Sebep jeneratörlerin motorlarına sıkışmış yüz binlerce sivrisinekti. Acaba bu sinekleri jeneratörlere çeken neydi? Jeneratörler temizlendikten kısa bir süre sonra yine aynı olay tekrarlanınca, sineklerle ilgili bir uzmana başvuruldu ve sorun bu sayede çözümlendi.

Jeneratörlere saldıranların tümü erkek sivrisineklerdi. Sebebi de bu makinelerin içinde kendilerine kur yapan dişilerin var olduğunu düşünmeleriydi! Jeneratörlerin vızıltısıyla dişilerin vızıltısını birbirine karıştırmışlardı. Jeneratörlerin hızının değiştirilmesiyle sivrisineklerin aklının karışması da önlendi.

enteresanmış bu olay da ;D ;D ;D

Nefret €diyom Bu hayvandan Beni Hep ısırıyolar üstümde ordu gezer bazen :(

kuruttu damarı kerata

Küçükken bende köyde böle nasıl emerler diye bakar bakar..
tam karnılarındaki şişliği farkedince basardım tokadı.
öLüdürürdüm:hhmanD:biggrin

Geri