Sivok' un da başını bağladık.

icemen

New member
Reaction score
0
Beşiktaş’ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, dünya evine girdi.
Tomas Sivok, Çek Cumhuriyeti’nin İstanbul Başkonsolosluğu’nda gerçekleştirilen nikah töreninde, Cartik Sivokova ile hayatını birleştirdi.
Çiftin nikah şahitliklerini Jiri Sahl ile Zuzana Chrtova yaptı.
Sivok, konsoloslukta nikah töreni yaparak bir ilki de gerçekleştirdi. Başkonsolos Frantisek Stepaner, İstanbul’daki Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu’nda
ilk defa yapılan nikah töreninin kendisine nasip olmasından mutlu olduğunu belirterek, çifte hem mutluluk hem de şampiyonluk dileklerinde bulundu.
Konsolosluk ataşesi Pavel Peşok da törende hazır bulundu.
Öte yandan Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesinden yayınladığı mesajla çifte mutluluklar diledi.

:clap:clap:clap

Çifte ömür boyu mutluluklar. Allah bir yastıkta kocatsın.
alıntı

"Tomas Sivok, Çek Cumhuriyeti’nin İstanbul Başkonsolosluğu’nda gerçekleştirilen nikah töreninde, Cartik Sivokova ile hayatını birleştirdi."
Sivokova sonradan aLdığı soyad mı acaba.. :hhmanD
aLLah tamamını erdirsin,çifte mutLuLukLar.. =)

walla demek ki onlar da öyle oluyomuş :eek:ha erkeğin soyadına ova ekliyosun :)

AbazaLar Yorum Yapmasın aLLah Aşkına... aLLah Bi Yastıkta Kocatsın Sivok iLe Yenqemizi..

ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN

ayrıca beyni cinsel organlarında bulunan herkesi burdan şiddetle kınıyorum...anlayan anladı

böyle şakalar her yerde yapılır düğünden sonra ve bende bi beşiktaşlı taraftar olarak esprili bi yaklaşımda bulundum dikkat ederseniz +16 konusundan bi konu açıp uzun uzun irdeleyebilirdim bunu ama forumda avukat arkadaşlar görüyorum ne yazıkki yapılan her şakayı arka tarafından anlayan arkadaşlarda var burda yapacak bişey yok iyi forumlar

HayırLısı oLsun.
MutLuLukLar..

beline kuwwet yiğidim :durdurun

Reming Eğer Bu Yorumu Kastediyorsan Arkadaş Espiri Yapmış Ama YanLış AnLaşıLmış.
Adam Beşiktaş'Lı Zaten Neden Bi Art Niyeti oLsun?
Kendiside YanLış AnLaşıLdım Dedi Zaten.
FazLa Üstünde DuruLması Gerekmez Bence.

Geri