Sivok da imza istiyor!

Hyperion

Rally Art
Reaction score
0
Siyah-Beyazlı yönetime, Çek futbolcudan şok bir teklif geldi: Türkiye'de çok mutluyum. Eğer size de uyarsa, sözleşmemi 3 yıl daha uzatmak istiyorum...

fft1mm907568.jpg

Beşiktaş’ta son günlerde yönetimin gündeminde sözleşmesi biten oyuncular var... Sezon sonunda kontratı sona erecek olan isimlerle görüşmeleri sürdüren Siyah-Beyazlı idarecilere, Tomas Sivok’tan şok bir teklif geldi. Transfer edildiği günden bu yana performansıyla göz dolduran Çek savunma oyuncusu, daha mukavelesinin bitimine 1 yıl bulunmasına ve 1 sene de opsiyonu olmasına rağmen yeni sözleşmeye imza atabileceğini dile getirdi.

‘Beşiktaş’ı çok seviyorum’
Beşiktaş’la kariyerinde yeni bir sayfa açtığını ve çok mutlu olduğunu belirten Sivok, “Türkiye’nin hayatımda apayrı bir yeri var. İtalya’daki yurtdışı deneyimimden sonra İstanbul’da yeniden futbola başladım. Burada evlendim, burada baba oldum. Tek düşüncem, şartlar da uyarsa buradan başka bir yerde macera aramadan ülkeme geri dönmek” dedi. Bu beklenmedik teklif üzerine şaşıran yöneticiler, sözleşmesi biten isimlerle görüştükten sonra Sivok’la da masaya oturacak. Tecrübeli oyuncuya da imza attırılması bekleniyor.

Fanatik

bence bira naz yapsaydın be sivok ucuza oynarsın sonra. nihattan fazlasını hak ediyosun..

Seni Seviyoruz Sivok.
Sen istesen de bırakmayız seni

İşte reaL eaqLe.. ;)

daha yapacak çok işin var Sivok..seviyoruz seni..

Geri