Sivassporun Yenilginin bahanesine bakarmısınız

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Sivasspordan şu bülent uygun yüzünden soğumaya başladım
Yenilince çamura battı, yan yattı, falan, filan ayıp valla

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında, Sivasspor'un deplasmanda 2-1 mağlup Gaziantepspor karşılaşması sonrasında Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun önemli açıklamalarda bulundu.

Uygun, "Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine sormak istiyorum. Gaziantep'in sıcağında neden saat 15.00'da maç yapıyoruz. Neden 4'te, 5'te değil de 3'te? Bu nasıl bir zihniyettir. Oyuncularım sıcaktan etkilendi. Sıcak havada oynayamadık. Anlayan anlıyor. Bunun yanında benim de taktiksel bazı hatalarım oldu." dedi.

Bülent Uygun'un son sözü ise, "Şampiyon biziz, birinci kim bilmiyorum" oldu.

kaynak
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11568427.asp

Gönüllerin şampiyonu Sivasspor,Gerçek şampiyon bEŞİKTAŞ olacak.

Bu devran böyle biraz paran yoksa şampiyonluğu son hafta kaybedersin.

Bülent Uygun'a hak veriyorum adam belli bir düzene karşı çıkıyor...

valla sivasa üzüldüm ya ben bir gs li olarak söylüyorum sivas bu fırsatı kaçırmamalıydı...

Sivasspordan şu bülent uygun yüzünden soğumaya başladım
Yenilince çamura battı, yan yattı, falan, filan ayıp valla

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında, Sivasspor'un deplasmanda 2-1 mağlup Gaziantepspor karşılaşması sonrasında Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun önemli açıklamalarda bulundu.

Uygun, "Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine sormak istiyorum. Gaziantep'in sıcağında neden saat 15.00'da maç yapıyoruz. Neden 4'te, 5'te değil de 3'te? Bu nasıl bir zihniyettir. Oyuncularım sıcaktan etkilendi. Sıcak havada oynayamadık. Anlayan anlıyor. Bunun yanında benim de taktiksel bazı hatalarım oldu." dedi.

Bülent Uygun'un son sözü ise, "Şampiyon biziz, birinci kim bilmiyorum" oldu.

kaynak
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11568427.asp

puahahah böle komik sebebmi olur ya yenince yendiler aslanlarım yenilince TFF na çamur :d neden sıcakta oynattınız maçı :D heueh

Sivas şampiyonluğa bir hafta kalsa bile şampiyon olamaz...
bu lig öyledir gerçektende paran yoksa sen şampiyon olamazsın..
şampiyon beşiktaş..ne kadar sivası tutsamda...

yA SiZ hArBi hArBi SiVaS şAMPioN oLUcAk mI zANneTtinİZ:hhmanD:hhmanD

Sıvas başkanı 2-3 hafta once buna benzer acıklamalar yaptı Trabzon macı sonrası ıse ıtıraf ettı bır taktık oldugunu.

Bırak Allah aşkına Sayın Uygun bahane bulmayı Maçı 90 dakıka ızledım sahada dogru duzgun yoktunuz maçı isteyen siz değil Antep di. 2-3 hafta Hakemın vermedıgı penaltı ıle yenılmekten kurtuldugunuz zaman nıey TFF ye sormadın ? Neden Bizi Korudu hakemler Die

Sende bozuldun Bulent Uygun Yazık gercekten Yazık

Galatasaray maçında buzlu sahada lafın yoktu ama bu işler hep böyle kaybeden bi yerde bahane bulur biri çıkar tezgah var der diğeri çıkar hakem der bir başkası merdivenler doluydu der falan flan kimse kaybetmeyi kendine yakıştıramıyor bizim ülkede :)

ee Bu Antep'de Sıcakta oynadı nasıL yendi sizi.. Antep'in topçuLarı uzaydanmı geldi. Şaka gibi konuşuyor bu adam..

Geri