Sivasspor 3-4 Fenerbahçe [STSL 34. Hafta]

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Fenerbahçe Sivas'ta
Spor Toto Süper Lig'in son haftasında yarın Sivasspor ile deplasmanda şampiyonluk maçına çıkacak Fenerbahçe, Sivas'ta coşkulu bir şekilde karşılandı

Özel uçakla kente gelen sarı lacivertli kafileyi, Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda çok sayıda taraftarı coşkulu bir şekilde karşıladı. Sivas Fenerbahçeliler Derneği'nin hazırladığı organizasyon kapsamında aprona alınan Fenerbahçe formalı gençler, futbolculara çiçek verdi.

Havaalanının dışında Fenerbahçe'yi karşılamak için saatler öncesinden havaalanına gelen taraftarlar, kafileyi beklerken yaptıkları tezahüratlarla büyük coşku yaşadı. Şampiyonluk şarkıları söyleyen sarı-lacivertli taraftarlar, futbolcular alandan çıkış yapıp otobüse binerken de meşaleler yakıp tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu.

Bu arada, apronda bulunan çok sayıda taraftar da, Fenerbahçeli futbolculardan imza alarak fotoğraf çektirdi. Fenerbahçe kafilesinde Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra çok sayıda yönetim kurulu üyesi ve kulüp yetkilisi de yer aldı. Yöneticiler, takım otobüsünden ayrı bir otobüsle kent merkezine hareket etti.

Sarı-lacivertlileri havaalanında karşılayan taraftarlar, otobüsün şehre hareket etmesinin ardından da araçlarıyla konvoy halinde takıma eşlik etti. Taraftarlar, salladıkları Fenerbahçe bayraklarıyla yol boyunca coşkularını devam ettirdi.

Fenerbahçe'den Sivas'a getirilen 20 kişilik kafilede yabancı kontenjanı nedeniyle Guiza ve Bilica yer almazken sakatlıktan yeni kurtulan Özer ve İlhan da kadroya alınmadı. Bu futbolcuların yanı sıra genç isimler Okan, Hasan, Berk ve kaleci Ertuğrul da Sivasspor maçının kadrosunda bulunmadı.​

.

3. bir facia olacağını sanmıyorum..Fenerbahçe haketti şampiyonluğu.

Sivas zor rakip bi çelme takarsa vay fenerin haline : )

bence bu maç ya sezon boyunca oynadığımız bütün derbiLerden daha zor oLacak
ya da geçen haftaki maçtan daha koLay oLacak

kolay geçicek bi maç olmıcaktırda bu sene bi sakatlık çıkıcağını sanmıyorum şampiyonluğu sonuna kadar hakettik hakettiğimizide alıcaz bu sene.

Şampiyonluk düğümünü çözecek maçların hakemleri belli oldu.
Şampiyonluk maçlarının hakemleri
Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonun belli olacağı 34. haftada oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe maçını Fırat Aydınus'un, Kardemir Karabükspor-Trabzonspor maçını ise Yunus Yıldırım'ın yöneteceğini açıkladı.

İşte şampiyonluk maçlarının hakemleri - GAZETEVATAN.COM

Kutlamalara hazır olun bence şimdiden

Sivas zor rakip bi çelme takarsa vay fenerin haline : )

Pek sanmıyorum. Ben şuan da Sivastayım burda okuyorum. Cumhuriyet Üni-Ts grubundan bir arkadaşım Sivassporlu futbolcuların maç öncesi düşüncelerini ve izlenimleri almak için futbolcularla soyunma odalarında röportaj yapan fanatik muhabiri ile görüşmüş. Durum öyle pek medyada yazılıp, çizilen gibi değil. Sivasspor hiç asılmayacak maça Fb geçen haftadan daha rahat bir galibiyet alabilir. Ben bir TS taraftarıyım açıkçası üzülüyorum şampiyonluğu iki taraf ta hak ediyor ama bizim şampiyonluğumuz başka bir bahara kaldı malesef. İki takımda şampiyonluğu haketti bence ama biz Eskişehir maçında kaybettik şampiyonluğu. Fb nin şampiyonluğu şimdiden hayırlı olsun..

Hayırlısıyla alıcaz inş bu maçı bi faciayı daha kaldıramayız

Hem Trabzon Hem Fener ikisi de haketti şampiyonluğu.
Şampiyon Fenerbahçe olacak

Ligde averajla Trabzonspor'un önünde lider olarak son haftaya giren sarı-lacivertliler, deplasmanda Sivasspor'u yenerek, 18. şampiyonluğunu ilan etmeyi hedefliyor.

Önemli karşılaşma öncesinde Fenerbahçe'de sakatlığı süren Özer'in dışında eksik bulunmuyor.
Sarı-lacivertliler, öğle saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından akşam üzeri özel uçakla Sivas'a gidecek.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın yarınki maçta da sahaya son Ankaragücü maçındaki ilk 11'i sürmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de Sivasspor maçının muhtemel 11'i şöyle:
Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Niang.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasını hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Yalçın Türk'ün kaleminden F.Bahçe

Takımda ciddi bir sakatlık sorununun bulunmaması ve morallerin yüksek oluşu büyük bir avantaj

Rakip Sivasspor’un küme düşme tehlikesi yaşamaması, Sarı Kanarya’nın elini güçlendiriyor

Alex de Souza başta olmak üzere, bütün oyuncular maçın skoruna etki edecek kaliteye sahip

Ligin ilk yarısının son maçında Sivasspor galibiyetiyle birlikte çıkışa geçen Sarı-Lacivertliler, aynı rakibi karşısında bu kez deplasmanda kazanarak şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Geçen haftaki Ankaragücü galibiyetinden bu yana, morallerin tavan yaptığı Fenerbahçe’de, basına kapalı gerçekleştirilen dünkü son idmanda tüm futbolcuların oynayabilecek durumda olduğu bildirildi. Bu da demek oluyor ki, Kanarya Sivas’a tam kadro ve moralli gidecek.

Sivasspor’un havası farklı

Ayrıca, Sivasspor karşılaşması önceki senelerde yaşanan son hafta facialarından farklı bir görüntüde oynanacak. Çünkü, Kırmızı-Beyazlılar, küme düşme tehlikesi yaşamıyor. Sivasspor’un son 5 haftada galibiyet alamadığını da hesaba katacak olursak, Sarı-Lacivertliler’in bugünkü maçta çok büyük avantajının olduğunu söyleyebiliriz.

Panik yapmaya gerek yok

Takımını bütün bu artılarla sahaya sürecek olan teknik direktör Aykut Kocaman ise ilk dakikayla birlikte oyunun hakimiyetini ele geçirmeye çalışacaktır. Ancak durum ne olursa olsun, Fenerbahçe gol için rakibe şuursuzca hücumlar yapmaktansa, tempoyu yavaş yavaş artıracak ve Sivasspor kalesinde ağırlığını hissettirecektir. Çünkü kondisyonu, başlama düdüğüyle birlikte gereksiz bir şekilde harcamak, golün gelmediği her dakikada sinirlerin gerilmesine yol açar. Bu da daha önceden iki kez yaşanan son hafta sendromunun yeniden dirilmesine sebebiyet verebilir.

Alex ve saz arkadaşları...

Sivasspor’un Fenerbahçeli futbolcuların gol bulmasını engellemek için etten bir duvar örerek, savunmayı kalabalık tutması halinde ise sazı eline alacak ilk isim, yine Alex de Souza alacaktır. 2010/11 sezonunun rekortmeni; duran toplarda, yandan gelen ortalarda, Sivasspor ceza sahası dışında ve içinde, rakip kaleyi sürekli rahatsız ederek kilidi açacaktır. Bu sezon sergilediği performansın ardından Brezilyalı oyuncudan bunları istersek pek de abartıya kaçmış olmayız herhalde... Alex de Souza’nın, tutukluk yaşaması durumunda ise Emre Belözoğlu onun eksiklerini kapatır. Orta sahada makina gibi işleyen Emre, Kocaman’ın sigortalarından... Sağdan Gökhan Gönül, soldan Miroslav Stoch rakip savunmayı yıpratırken, Niang faktörü de göz ardı edilemez. Kısacası Fenerbahçe’de her şey yolunda. Ancak şu da bir gerçek ki; hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz.

Yalçin Türk

http://fanatik.ekolay.net/Yalcin-Turkun-kaleminden-FBahce_3_Detail_34_225782.htm

166ep04.jpg

Bu ofsayt demekmiş beyler. Bu olmasa Sivas 2-1 öne gececekti herseyin kaderi bu pozisyondur!

3-2 den sonra 30 saniye sonra 4-2 olması için de Korcan'a teşekkürler.

Yan hakeme de plaket versin MHK.

Bitti artık şampiyon Fenerbahçe. Herkes kabul etmeli ki bu sezon şampiyonluğu Trabzonspor haketmiştir. Tebrik ederim FB li arkadaşları.

Verilmeyen ofsaytlar verilmeyen penaltılar laflarını bir kenara bırakalım arkadaşlar, sezon başından beri tararsak bütün maçları emin olun MHK Fenerbahçe'ye borçlu çıkar :smile:

Ve şampiyon olduk, Alkışlayın o zaman arkadaşlar :p

190520111048026933453_2.jpg

Gördüğünüz gibi bu hakem satılmış hakem ama yinede fener yenilecek
Sevgili Trabzon Sporumuz Şampiyon olacak,
Seneyede

Fatih Terim 5 - Fener 0

Yaş kaç merak ettim :smile:

Tebrikler Fenerbahçe..

Cαη;5343047' Alıntı:
166ep04.jpg

Bu ofsayt demekmiş beyler. Bu olmasa Sivas 2-1 öne gececekti herseyin kaderi bu pozisyondur!

3-2 den sonra 30 saniye sonra 4-2 olması için de Korcan'a teşekkürler.

Yan hakeme de plaket versin MHK.

Bitti artık şampiyon Fenerbahçe. Herkes kabul etmeli ki bu sezon şampiyonluğu Trabzonspor haketmiştir. Tebrik ederim FB li arkadaşları.

Evet lig tarihimizde ilk defa bir yanlış ofsayt kararı verildi.Özverili çalışmalarından dolayı can arkadaşımızı tebrik ediyoruz. =)

Benim şu an aklıma gelen net 3 yanlış ofsayt kararımız var buna ne diyeceksin can ?
Belkide biz bir kaç hafta öncesinden şampiyonluğu kazanmıştık ?

Bence şampiyonluğu hakeden kazandı.2 yarıda lig tarihinin en başarılı takımı olmak boru değil tabiki.

Trabzonlulara geçmiş olsun diyorum,Şampiyon Fener :thumbup1:

kendim futbola pek ilgi duymasamda ailemde trabzonsporlu oldugu icin gönlüm trabzonun kazanmasindan yanaydi olmamis.. hersey kader kismet.....

tüm fenerbahceli arkadaslarimizi cani gönülden kutluyorum......
sampiyonlugunuz hayirli olsun..........

Geri