Sivasspor 2–1 Galatasaray [Spor Toto Süper Lig 1. Hafta]

Rijkard Git Kardeşim Şu Takımın Başından, Takım Hocasıs Oynasa Bundan Daha İyi Yavvv.

kardeşim hemen git nası bi zihniyet var sizde yaaa.dur bi nefes al adam bişiler yapıyo belki takımda nolmuş ilk hafta malup olmuşsan zihinyete bak yaa hemen git.olur boyle şeyler

Telafisi olacak haftalar ilk hafta.

Galibiyetle başlasak iyi olacaktı ama;

sezon başı normaLdir bu oyun ve skorLar..Lig de uzun serüven maLum..geçen sene iyi başLadı da ne oLdu..sekiz de sekiz yaparken tüm taraftar çok memnundu..önemLi oLan güzeL bitirebiLmek..daha çok başında çok suLar akar köprünün aLtından..

sen futboldan anlıyorsun helal sana kardeşim.

kardeşim hemen git nası bi zihniyet var sizde yaaa.dur bi nefes al adam bişiler yapıyo belki takımda nolmuş ilk hafta malup olmuşsan zihinyete bak yaa hemen git.olur boyle şeyler

Allah Allah Rijkard Bu Takımın Başına Yeni Mi Geldi Ki Biz Hemen Ahkam Kesiyoruz :)
Geldiği Günden Beri Gitsin Diyoruz Rijkard'ın Yaptıkları Ortada Hala Ne Diye Bu Takımın Başında Anlamadım Ah Gerets Gözünü Seveyin Senin Takım 3 Yese Bile 5 Atardı Senin Zamanın Da Niye Gönderdiler Ki Seni.

süpriz değil Galatasaray'ın bu başlangıcı.. hazırlık süreci.. kupa maçı takip edenler Galatasaray'ın kanatlarının hazır olmadığını, orta sahanın yol geçen hanı olduğunu ve defansın göbeğinin açıklar verdiğini takip etmişlerdir.. zaaflar devam.. iyileştirme göremedim.. Haftaya Bursa bizi Ali Sami Yen'e gömer.. Bana ilk maçın havası sahamızda lafları demeyin hikaye derim..

Alışık değiliz ilk maçta yenilmeye... Daha başlangıç bu maç diyooruz ama sonuçta 3 puanla başlamak da güzel olurdu... Yenilen goller yine saçmalık özellikle 2. golu Galatasaray gibi takımın yememesi lazımdı... Sonuç olarak kötü başlangıç yaptık inşallah devamı güzel olur...

ilk maç yenildi diye amma yorum yapıyonuz haa yok ruh yok şu yok bu yok diye daha bismillah durun hele sabretmeyi bilmiyo hiçbi seyirci valla

Gerets gibi bir adam getirmiyolar ki. Adam Şampiyon olması mucize denen kadroyu ilk senesinde şampiyon yaptı ertesi sene aynı kadro ile dogru düzgün takviye yapılmadan aynı takım 3. oldu adamı gönderdiler. Geçen sezon çok iyi kariyeri tartışılmayan Rijjkaard GS'nin tarihinde kurdugu en iyi kadroyla 3. oldu diğer kulvarlarda da kaydadeger bir yerlere bile gelemedi. Geçen seneki kadroyu şampiyon yapamayan adamdan bu sene hiçbirşey beklemem ! Bu sezon aslantepeye 1-2 kez giderim daha da GS'dan ümidi keserim dün maçı izlerken delirdim resmen.

çok gol pozisyonu veriyoruz bu çok kötü. buna çare bulamazsak hüsran olur.

Bu kaleci bu takımda nasıl oynar, Aldığı parayı hak edecek adam öyle duruyor. Bir tane kurtarışı yok aval aval topa bakıyor.

Bizde böyle teknik direktör olduğu sürece messi'de gelse yine aynı bu haftada bursaya yeniliriz.

Arkadaş böyle teknik hocada ilk kez gördüm Sivas Maçına Santraforsuz çıktık kadroyu ne hale getirdi. Neill geçen sezon nasıl oynuyodu şimdi nasıl oynuyor Allah aşkına hiç kimse görmüyomu, Mehmet battal,Milan Baros yedek bekliyor. Olacak iş değil dakika 65 Arda oyundan çıkıyor, Mehmet Battal oyuna giriyor, rijkaard gibi hoca nasıl böyme hata yapar Arda yokken kim derin pas atıcak forvetlere dakika 67 Baros oyuna giriyoo forvet oyuncularına pas çıkarcak Arda oyundan alınıyor. Ya bu kadar da Sığır bir teknik direktör görmedim haksızsam Söyleyin. Sonra Hakem bahane ediyor yanlış faul verdi diye tamam yanlış karar verdi ama her duran toptan gol yiyo takımn Avrupanın 5. sınıf takımından bile duran toptan gol yiyon.

Geri