Siteyi kuranları merak eden yeni üyeler sizler için

InDaRkNeSS

New member
Reaction score
0
Öncelikle bunu yaparken Yeni Üyelerin [(Yabancıların)(Ben dahil)(çekingenlerin)] adına konuşuyorum.
Bu siteye ilk üye olunduğunda akla hemen şu srou geliyoru bu muhteşem siteyi(yalakalık olsun diye sölemiyorum) kim yaptı ? Bu soruyu sormaktan çekinen arkadaşlara sesleniyorum bu siteyi tahmin edileceği gibi 1 -2 kişinin yapması mümkün değil!!
Bir gün HackHell e üye olan bir arkadaşa PM atıyordum ki oda ne?
http://www.hackhell.com/member.php?u=9999999
gibi bir şey hemen ordaki sayıyı 1 yaptım ve karşıma DarkAngel ustat çıktı. Bundan Sonra sırasıyla ilk 4 vericem daha fazlaysa lütfen beni düzeltin
1-DarkAngel
2-X
3-DrEaM_y
4-chamfer
yararlı olur die düşündüm tam tersini düşünürseniz beni uyarın lütfen :mad:
:ban:

GREAT İDEA' Alıntı:
çok doğru kardeş bazı gereksiz mod lar da olmasa idare ediyoz

Kelimelerini Seçerek Kullanırsan Sevinirim ! Gereksiz Moderatör Yoq Bu Sitede ! Hepsinin Ayrı Ayrı Görevleri Bölümleri Var ! :eek:ut: :mad:

:hhman: Olmaya Çalış Biraz :eek:

Arkadaslar bi hatırlatma yapmak zorunda hissettim kendimi
Bu ilk 4 üye kayıt tarihi sırasıyla belirlendi yetkilerini bnde yeni üye olduğum için tam olarak bilmioyorum geçen sefer bu soruyu bi yetkiliye sorduğumda banlanmıştım bu yüzden böle bir şey yaptım şimdiden affınıza sığınıyorum :ban:

:hhman:

mod ların iicnde en gereksizi benimdir heralde hepsi calısıolar cunku :hhman:

iSpiYonCu' Alıntı:
mod ların iicnde en gereksizi benimdir heralde hepsi calısıolar cunku :hhman:
Emin misin :saf:

ifrit' Alıntı:
great sundan emin olabilirsin ki sitemizde gereksiz mod yok. mod alimlari buyuk bir ozenle yapiliyor

ifrit o yüzden mi demilles siteye 3 ayda bir girip sonra girmiyo ??? onun en azından bir ailesi var her zaman giremeyebilir . ben de her zaman giren birisi olarak adaylığımı koydum da işte öyle gitti.... zaten kanıma dokunan da bu değil mi ?? sen çok iyi bilirsin temmuz ayında , ağustos ayında gece - gündüz açtığım başlıkları...

Uzunefe senden mod olmaz , senin mod olmanı istemiyoruz gibi cevaplar gelse eyvallah . Site açıldığından beri çok fırsat gelmiştir belki önüme ama hiçbirisini kabul etmedim çünkü böyle bir siteyi ancak görev e hazır kişiler ayakta tutabilir. ama görüyorum ki modluk görevlikten değil sadece rutbe için var. bikaç mesaj atanlar hemen mod olma çabasında . 1-2 sağlık yazısı koyanlar hemen mod olmak istiyorlar . merak ediyorum acaba hangi mod arkadaş elivi vicdanına koyump " lan ben bu işi iyi yapamıyorum , benden daha iyi yapan elemanlar çok " diyor ????? ben hiç mod olmak için konu açmadım yada böyle kendimi yırtmadım ama şu zor günlerde millet neyi nasıl yapacağını bilmiyor . bunu siteye uzun zamandır üye arkadaşlardan bikaçı da yapıyor . onları uyardığımız zaman da KİŞİSEL SEBEPLERE BAĞLI olarak banlanıyorum ama sonra güzel uyarıyla banımı açıyor artık boşverelim her kimse.... Eğer bir eleman " kullandığınız tuvalet kağıdı nin markası nedir ??? en çok ne zaman ossurursunuz " gibi merak içeren soruları GÜNCEL e açıyorsa ve ve o konu 2 hafta 3 hafta daha orada duruyorsa bir sorun var demektir . Merak ediyorum bunca şeyi bi tek ben mi görüyorum diye... Kalın sağlıcakla, İyi Forumlar...

bu konuyu hiç mi gören yok ????

Geri