!!!siteye ulaşamıyorum!!!(öneri olarak)

yamakası

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yarım saatten fazla bi zaman siteye giremiyorum..baktım olacagı yok bi sorayım dedim arkadaşlara sorum bende mi diye ...

saolsun Alaındelon bi fikir verdi ben normalde www.hackhell.com olarak giriyordum tabi bugün ne oldu ise sabahtan beri baya bağlantı hatası verdi.. onun tavsiyesi ile www.biribizidurdursun.com dan giriş yaptım walla hemen baglandı bu konuda herhangi bir açıklama yapıldımı...veya bunu farkettinizmi??

bilmeyenler için iyi bir açıklama olacagını düşündüm..ben de yeni ögrendim ama
:)

sağolasın yamakasi
www.hackhell.com bazen sorun çıkarıyor bende hemen www.biribizidurdursun.com'dan bağlanıyorum.
Bilmeyen arkadaşlar için yararlı bir açıklama yapmışsın
sağolasın

Önerin için teşekkürler. Bunu arada sırada kullanıyorum zaten. Zaman zaman bahsi geçiyor forum içerisinde.

aynı dertten bende de var Hackhell.com dan değil de www.biribizidurdursun.com dan girilebilio ama o da uzun sürmüo en fazla 1 saat sonra resimler gözükmüo yawaşlıo ne biliim bişiler oluo

bu kadar büyük bi siteye hiç yakışmıyor..

teşeqqürler.. bende öğrenmişdim ordan girmemiz gereqtiğini..ama bu ayrılıq nie onu anlamıyorum ya nys..

Bir de ben deniyeyim bakalim.:D

bi acayiplik var sitede , inşallah sorun çözülür

eweet ya böle oluyor nedense???

üstadlar bi açıklama yapar heralde

Evet Arkadaslar ayni sorun bende de var. Özellikle benim gibi yurtdisinda baglanan arkadaslar bazen cok sorun yasiyorlar baglanmak konusunda, site icinde de sayfalar cok yavas aciliyor. Bu ayni anda cok fazla kisinin sitede olmasindan kaynakliyor ve de sitede ki hareketli reklamlardan olsa gerek ama bir arkadasin dedigi gibi böyle büyük bir siteye yakismiyor bu. Cok ilgi gören ayni anda binlerce kisinin baglandigi bu sitenin bu konuda birseyler yapmasi gerekir herhalde. Site yöneticileri bu konuda ne yapmayi düsünüyorlar acaba ? Magduruz Agbiler. :)

arkadaşlar bende iki adrestende çok zor giriyorum hatta giremediğim için 5 tane nick aldım her giremeyişimde yeniden üye olup girmeye çalışıyorum.kapıdan giremeyince bacadan giriyorum:)

uçurtma' Alıntı:
arkadaşlar bende iki adrestende çok zor giriyorum hatta giremediğim için 5 tane nick aldım her giremeyişimde yeniden üye olup girmeye çalışıyorum.kapıdan giremeyince bacadan giriyorum:)

Siteye giremeyince yeniden Nick alip girmenin mantigini cözebilmis degilim. Olsa olsa Nick kalabaligi yapar.

uçurtma' Alıntı:

herkes senin gibi düşünüyorsa 100.000 de oluruz walla 200.000 de :):):D

ben de mi senin gibi yapsam...:eek:

uçurtma' Alıntı:

bende aynı şekilde girebiliyorum siteye dün baya bi fazlalaştı sorun nerdeyse hiç giremedim en son tasli nickiyle zor bela içeri attım kendimi hemen bi şikayette bulunmak istedim konu açtım fakat reactorün verdiği cvptan pek bişi anlamadım bu konuları sık sık açıcağımıza foruma faydalı paylaşımlar yapalım vb şeyler yazmış reactör haklısın bizde bu konuda vakit öldürceğimize paylaşımlara bakmak isteriz ama zor bela girebiliyoruz siteye nasıl paylaşım yapıcaz sorunun kaynağı hakkında bilgi versen belki yardımı dokunan kardeşlerimiz çıkar bu kadar kişi içinden seninde dediğin gibi sevaptır valla

şu anda bile hackhell.com dan giriş yok data base hatası veriyor...biribizidurdursun dan rahatlıkla girebiliyoruz...

Geri