Siteye Üye sınırı getirlsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bochi

New member
Reaction score
0
Yönetici arkadaşlar artık site çok yavaşladı online üye sayısı arttıkça siteye hiç giremez oldum ya da site aşırı şekilde yavaş.Sitenin zaten yeterince üyesi yok mu? Belli bir zaman için üye sınırı getirseniz.Belki öylesi daha iyi olur.

Öle yapamayızda mesela 1 yıl önce kayıt olmuş ve daha hiç msj ve ya online süresi olmayan üyeler silinebilir

Sitemizi yeni farkedenlerin ne suçu war? Dediğin doğru, site çok yawaş çalışıyor. Ama bunun başka bi çözümünün bulunması gerekir, insanların üyelikleri engellenemez..

LaZiSH' Alıntı:
isterseniz sosyaL sınıf ayrımı da yapaLım..? =)

Diğer siteler bu yola başvuruyor da ondan böyle bir konu açtım.Sunucu çalışması bilmem ne yapılıyo paso ama site halen yavaş bir çözüm önerisi sundum...Zaten 1mb net var 512k yapacam bir daha ki ay daha hiç giremem galiba siteye böyle giderse

348,772 Üyemiz , 272,535 Konumuz , 1,909,477 Mesajımız ve 2413 Online Kullanıcımız ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz...

Durmak yok hız kesmekte yok...!!!!

Yavaşlamasının sebebi üyeler değil..

Arasıra Database Hataları Mı ne oluyor..Ondandır..

Memleketteyim. Bağlantım 256. Sorun yaşamadığımı söyleyebilirim.
Gündüz saatlerinde sayfalar açılırken zorlandığım oluyor ama bu senin abartılı çözüm önerine destek vermeme neden olacak kadar can sıkıcı değil.
Keşke üye sayımız daha fazla olsa.

Yavaslık bı kaç gun sunucuların degişmesinden kaynaklanıyor bıldıgım kadarıyla
uye sayısına gelınce bız ıstanbul nufusu ıle yarısıyoruz sen ne diyorsun :D

üye sayısıyla alakası nedir ki? onu anlamadım?

hedef 1.000.000

hem neden üyeler silinecek ki biz bölede muyluyıuz :D hehe

sen ne modsun nede bol yıldızlı bi site user i ne hala lagaluga yapıyon bilader eğer yavaşladığını düşünüyosan girme site yöneticileri bi çözümünü bulana kadar sende offline takıl ne sen sıkılırsın nede yeni üyeler seni sanki siteye kurucu aldıda kasılıyon sende rastgele daldın bu siteye değilmi yalan de hadi

bochi' Alıntı:
Diğer siteler bu yola başvuruyor da ondan böyle bir konu açtım.Sunucu çalışması bilmem ne yapılıyo paso ama site halen yavaş bir çözüm önerisi sundum...Zaten 1mb net var 512k yapacam bir daha ki ay daha hiç giremem galiba siteye böyle giderse

hackhell ole b..ktan siteler gibi değil bilader kusura bakma

MyThicaLBoY' Alıntı:
Öle yapamayızda mesela 1 yıl önce kayıt olmuş ve daha hiç msj ve ya online süresi olmayan üyeler silinebilir
ßu cok mantıkLı:clap

KRAL REX' Alıntı:
sen ne modsun nede bol yıldızlı bi site user i ne hala lagaluga yapıyon bilader eğer yavaşladığını düşünüyosan girme site yöneticileri bi çözümünü bulana kadar sende offline takıl ne sen sıkılırsın nede yeni üyeler seni sanki siteye kurucu aldıda kasılıyon sende rastgele daldın bu siteye değilmi yalan de hadi

hackhell ole b..ktan siteler gibi değil bilader kusura bakma

Ne alaka....Boş boş konuşmayalım lütfen kasılmakla falan ne alakası var.İster girerim ister girmem siteye sana ne ayrıca.... site yavaş yani yalan mı.Senin dediğine göre üyelerin hiç birşey söylemeye hakkı yok sadece kurucunun çağırdığı kişilerin söylemeye hakkı var.Site kurucuları senin gibi konuşmuyo sana ne oluyo siteye kurucu çağırsa kurucuyla konuşurdum zaten boş yere konu açmazdım

Tamam birbirinizi kırmaya gerek yok reactör şimdilik böyle bişey beklenmediğini belirtm,ş dediğin gibi bii senede hiç online olmamış üyelerin üyelikleri silinebilir ama yavaşlık için değil tabiki site hızıyla bi alakası olduğunu zannetmem üye sayısının

Sanırım burda yapılacak en iyi çözüm daha sağlam ve sorunsuz bir host seçmek

sınırsız olan bir siteye sınır getirmek çok saçma !..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri