Sitemynet Konusunda Lütfen Yardım=((

JoNeRR*

L![se]L!
Reaction score
0
GözlerimiN gözLerine değiDiği her aN akLımda.. Olu
arkadaşlar ben mynet'ten bi tane site aldım media player yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim html editörüne girip ordan birşeyler yapmak lazımmış galiba ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar çok önemli..
yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim=))

bu arada elimde media player koduda yok:(

:melek:melek:melek:melek

Aquamp Player şeklinde google'da aratırsan gerekli kaynaklara ulaşırsın..

benim de kullandığım, sayfanın üstünde bulunan bi müzik oynatıcısı, işine yarayacaktır..

Aquamp Player şeklinde google'da aratırsan gerekli kaynaklara ulaşırsın..

benim de kullandığım, sayfanın üstünde bulunan bi müzik oynatıcısı, işine yarayacaktır..

sağol TuRK_HaRD ama denedim denedim beceremedim:saskin
herşeyi yapıyorumda siteye yükleyemiyorum bir türlü:saskin

sitemynet'te ftp desteği yok sanırım, ftp desteği olan bir host kullanıp oraya yükle.. ifastnet.com, t35.com gibi..

TuRK_HaRD sağol bende şu t35.com'dan bi adres var (hani şu trojanlar yasaklanmadan önce senin anlattığın konuda almıştım bi tane)
şimdi siteye nasıl yükliycem html editörü diye birşey var sitede ordan yükleniyomuş ama ben bir türlü beceremedim..

cuteftp gibi bir ftp programı yükle, server kısmına ftp.t35.com, kullanıcı adını ve şifreni yazıp bağlanıyorsun.. yüklemelerini burdan yap, site içinde uğraşma yani..

bunu baştan sana anlatmam çok zor, google'dan cuteftp kullanımı şeklinde arat, birsürü resimli anlatım çıkacaktır karşına..

mynet üyelik ve forum

merhaba ben dj mrx ben sitemynet'den bir site yaptım ben siteme üyelik ve forum yapmak istirum bana yardım edebilirmisiniz bide foruma giren kişi lütfen forumdan yararlanmak için üye olmalısınız gibi yazı çıkmasını siteye giren kişinin üye olması istiyorum bana yardım edebilirmisiniz şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ederim ...

sitemin adı:htpp://dj_ahmet_mrx_31.sitemynet.com

by admin:dj_ahmet and dj_mrx
email:[email protected]

Geri