Sitemin girişine Hackhell'deki gibi bir introyu nasıl yükleyebilirim.

cakal1975

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar, ben sitemin girişine hackhell'in girişindeki gibi bir intro eklemek istiyorum. Ziyaretçi siteye girdiğinde karşısına tam sayfa intro çokacak ve intronun üzerine tıkladığında ana sayfa yönlendirecek. Yardımlarınız bekliyorum. Bu arada çok ii bir web tasarımcı değilim. Ona göre açıklama yaparsanız çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar, ben sitemin girişine hackhell'in girişindeki gibi bir intro eklemek istiyorum. Ziyaretçi siteye girdiğinde karısına tam sayfa intro çokacak ve intronun üzerine tıkladığında ana sayfa yönlendirecek. Yardımlarınız bekliyorum. Bu arada çok ii bir web tasarımcı değilim. Ona göre açıklama yaparsanız çok teşekkür ederim.

karısına tam sayfa intromu çokacak :saskin

bayana erkege göre muamele web tasarımda zor olur codlamak lazım =)

en önce introyu yap karısına çokartırız :D

Arkadaşlar birşey sorduk, içine edildi. Bir imla hatası bu kadar büyütülürmü yav. İsterseniz yönetici arkadaşardan rica edelim konu geyik bölümüne taşınsın. Tam bir makara olur. Ne dersiniz.:eek::angry

Arkadaşlar birşey sorduk, içine edildi. Bir imla hatası bu kadar büyütülürmü yav. İsterseniz yönetici arkadaşardan rica edelim konu geyik bölümüne taşınsın. Tam bir makara olur. Ne dersiniz.:eek::angry

bencede :clap:clap:durdurun:durdurun

çocugun sorusuna yanıt versenize yawww

bizde beklioruz burda adamlar geyik yapıor ya

intro yapımını sorarsan bilmiyorum fakat

introyu yaptıysan ftpden roota at

index.html diye dosya oluştur intro.swf ye yönlendir olur

Öncelikle bir intro yapman lazım. r_Berkayın dediği gibi yaptığın intro sayfasını index.htm/html ismiyle kaydet. Intronun bitimine bir buton aracılığıyla yada otomatik olarak gitmesini istediğin sayfanın linkini ver.
Intro yapımıyla ilgili örnek dosyaları forumu aratırsan bulabilirsin.
Istersen diğer sitelerde beğendiğin introları bilgisayarına kaydedip onları decomplice edip flashta linkleri ve metinleri değiştirerekte yapabilirsin bu da diğer bir yol. Ama dediğim gibi intro sayfasının isim olarak index.htm/html/asp/php v.s. gibisinden bir isme sahip olması lazım yani domaini yazdıkları zaman karşılarına direk o sayfanın açılması lazım.

arkadaslar hazir introlar var introyu ana dizine deki sayfaya atip yönlenecek sayfanin linkini vermeniz yeterli olacaktir

örnek ( www.sizinsiteniz/deneme/index.htm)
introlarda linki vereceginiz yer mevcuttur o kismi bulup kendi acilacak sayfaniza yönlendirmeniz yeterli olacaktir

Geri