sitem şikayet

GREAT İDEA

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar kendi adıma konusayım hackhell için elimden geldiği kadarıyla paylaşım yapıyorum,çok şeyde aldım karşılığında tabiki hackhell'dan yanlız bu forumda eskiden emeğe saygı daha fazla wardı ama artık bunu hiç göremiyorum aşağıda vereceğim resimden herşeyi anlayacaksınız ben ve diğer arkadaşlarım çok değerli bir konu açsak bile bunun karşılığını ufak bir teşekkürle dahi almıyoruz ..şu resme bakın gülsemmi ağlasammı sadece yorum ve tşk ler ufak bir yoruma tşk eden zihniyetlere ne ad verilir bilmiyorum biraz sitem biraz şikayetBOYUTU YÜKSEK BMP DOSYASI OLDUĞUNDAN RESİM GEÇ YÜKLENECEK
i39701_ads305z.bmp

Bu bazen yanlışlıkla oluyor link versen daha iyi anlayabiliriz aslında ama.
Mesela konu geç açılıyor kullanıcı yanlışlıkla başka birisine teşekkür edebiliyor istem dışı.Yani bu yavaşlıktanda olabiliyor bazen.Bunun örneklerini her yerde rahatlıkla görebiliriz

GREAT İDEA
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

RoKeT' Alıntı:
GREAT İDEA

sadece benim için değerli olan ,konulara tşk ederim , her eften püften konuya tşk edilmez

ben 2 gb uploadıma karşılık toplam 10 teşekkür aldım :D ki admin olduğumu görüp sırf teşekkür edenler oldu.. o yüzden bu kadar abartmayalım bu işleri.. belki teşekkür almıyoruz ama bir daha senin avatarını görünce bu adam aa daha öncede bunu vermişti der bence bu dha önemli..
iyi forumlar :)

GREAT İDEA' Alıntı:
sadece benim için değerli olan ,konulara tşk ederim , her eften püften konuya tşk edilmez
bu mesaj sayisinla tesekkur sayinin orantisi forumda kişinin emege nekadar deger verdigini yada geyik yaptigini mesaj sayisini yükseltmeye caliştigini acik bi sekilde gosterir ;)

RoKeT' Alıntı:
bu mesaj sayisinla tesekkur sayinin orantisi forumda kişinin emege nekadar deger verdigini yada geyik yaptigini mesaj sayisini yükseltmeye caliştigini acik bi sekilde gosterir ;)

:D :D iyi laftı

kardeş senin durum ilginç bi olay walla bu arada yine tartışma çıkmasın beyler sakin yaaw relax

zuhaha' Alıntı:

Bu mesajı yazacagına teşk butonunu kullansan aynı olurdu :D

Diyeceğim bu konu hakkında;
Orda teşk edenlerın nıcklerı görünüyor.
Bence hiçbiri bilinçli teşk etmemiş.
Yanı teşk etme ihtiyacını duymuş ve ılk gördüğü teşk butonunu kullanmış.

Bunun örneklerini ben forumda görüyorum.Ama normal zaten bu kadar sömürenın
arttıgı su zamanlarda teşk butonunun ne işe yaradıgını bile bılmeyen cok .=)

Hoşgörmek lazım.

sen sıkayetten baska bıse bılmezmısın arkadasım?

Ne zaman bı konu actıgını gorsem sıkayet ,sıkayet mıllet sıkayetlerınemı tsk etsın??

Mıllet tsk etmıyorsa yonetım ne yapsın.

BASLIKMI ACSIN TSK EDILMEYEN BANLANCAK DIYE??

Tsk sadece konunun guzellıgınle ılgılı degildir,Konuyu acan kısının uyelerle olan dıyalogu,forumda onlıne olma suresı,aktif olması vb seylerle sıralanabılır

TSK ISTEMEDEN ONCE HAK EDIYORMUYUZ BENCE ONA BAKALIM..

Selametle kardesım

RomeoMAD' Alıntı:
sen sıkayetten baska bıse bılmezmısın arkadasım?

Ne zaman bı konu actıgını gorsem sıkayet ,sıkayet mıllet sıkayetlerınemı tsk etsın??

Mıllet tsk etmıyorsa yonetım ne yapsın.

BASLIKMI ACSIN TSK EDILMEYEN BANLANCAK DIYE??

Tsk sadece konunun guzellıgınle ılgılı degildir,Konuyu acan kısının uyelerle olan dıyalogu,forumda onlıne olma suresı,aktif olması vb seylerle sıralanabılır

TSK ISTEMEDEN ONCE HAK EDIYORMUYUZ BENCE ONA BAKALIM..

Selametle kardesım
gerçek hayattada ne kadar muameleci bir insan olduğun belli ,adamına göre ayrımcılık ha,

aha bu kişi benm çok iyi arkadaşım konu dandikte olsa tşk edeyim ,,bunu tanımıyorum çok değerli konu ama gerek yok , bu bence ahlaksızlıktır ,eğer bir yerde emeğe saygı yoksa emekçide yoldan çıkar ,böyle cevaplar vermek istemezdim ama senin cevabın falso

GREAT İDEA' Alıntı:
iyi güzel yapmışsında bu linki ulu orta vermeseydin keşke :)
haklısın link hoş olmadı konuyu degiştiriyorum.sagol

kreal' Alıntı:
Bence [u adresinde senin yorumuna teşekkür etmişler. Yani bence çokta önemli bir mevzu diil kişisel tatmin o kadar. Ben beğendikçe teşekkür ederim. Biriside beni beğenirse teşekkür eder. Etmezse de etmez ne olcak konu mu bu şimdi. Forumda şikayet edecek mevzu mu yok :Sopa
konuyu ben mi açtım iyi bak bu arada ben mesajımı degiştiriyorum..link adult oldugu için sende degiştir bi zahmet :mad: :Sopa

biz senin ne kadar paylaşımcı olduğunu biliyoruz yetmezmi insanları tutup zorla teşk butonuna bastıramayız ya defalarca bu tür şikayet konusu açıldı yapacak bişi yok

herkes teşekkür etmekle başlasa bu işler hallolur...

Çok saçma bir topic olmuş ya sen paylaşımı tşk içinmi yapıyorsun konu açtığında istemek ayrı adet olmuş artık ama tşk etmiyorlar diye paylaşım yapmıcaksan yapma ben iyi yada kötü herkeze tşk de ederim yorumda yazarım ortada emek var bide şöyle düşün her giren yorum yazsa tşk etse ne olur çokmu tatmin olursun hayır ondan da sıkılırsın:D

eskiden durum daa kötüydü 2 satır tşk gördükmü havaya zıplıoduk şimdi ne var insanlar daa bonkör inan bana artık userlarımız bilinçlenio eskiden 2-3 tşkle geçip giderdi + tşk sayısı çokda öenmli deil ama ettiğin tşkler daa önemli bence çünkü emeğin değerini gösteriorsun her eften püften konuya tşk etmem demişsin ii güselde eften püften olduğunu düşünüorsan nie giriorsun valla forumda her yeri didik didik gezerim ve girdiğim her konuya (unutmadıkça) tşk ederim

Bende Teşk ederim sıklıkla :D:D

Geri