Sitede Sorun Mu Var ?

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Arkadaşlar son 1 haftadır falan sitede mesaj düzenlerken yada bir bölüme girerken ya sayfa görüntülenmiyor yada bazı şeyler gözükmüyor.Sorun sitede mi yoksa bende mi?

sende sorun yok aynısı bendede var
sinir bozucu hale gelmeye başladı

Evet site çok yavaşladı..

Ayrıca alexa'da ilk 100 'den düştük :(

Evet Site Çok Yavaş ya :S

Herkes bununfarkında yöneticlerimizde bunu farketmiştir.En kısa zamanda çözüm geleceğine inanıyorum.

Şöyle Söleyim Hackhell in Server i Hollandada Bulunmakta Ttnet in Yapmış Olduğu Saçma Sapan Maliyet İndirimi Nedeniyle Türkiye den Hollandaya Direk Giden İnternet Hattını Kesip Avrupa Üzerinden Dolaştırdı Bu Yüzden Sitede Yavaşlama Oluyor Bu Yüzden Server Şirketi Hollan dadaki Serverleri Almanyaya Taşıyor Bu Sorunda Kısa Süre İçinde Çözülecek Merak Etmeyin...

Şöyle Söleyim Hackhell in Server i Hollandada Bulunmakta Ttnet in Yapmış Olduğu Saçma Sapan Maliyet İndirimi Nedeniyle Türkiye den Hollandaya Direk Giden İnternet Hattını Kesip Avrupa Üzerinden Dolaştırdı Bu Yüzden Sitede Yavaşlama Oluyor Bu Yüzden Server Şirketi Hollan dadaki Serverleri Almanyaya Taşıyor Bu Sorunda Kısa Süre İçinde Çözülecek Merak Etmeyin...

kimden ögrendin bu açıklamayı dogru olan birşey var yurt dışı çıkışları hep sorunlu ttnettin ama hollanda almanya olayı dogru degil

Bende de bugün başladı...

Aynı Dert Benim Başımdada Var =)

Bende alicandan Host Alıyorum Benim Sitede Sorunlu Alicanla Konuştum Çıkışlarda Sorun Olduğunu Söledi Yalnız Hattın Kesildiğini Başkabiyerde Duymuştum Demekki Yalanmış Ama Bana Serverların Almanyaya Taşınacağını Söledi

Şimdi TTNet in Açıklamasını Gördüm

"SMW-3' te yapılacak olan bakım çalışmalarından dolayı 11.02.2004 ile 18.02.2004 tarihleri arasında 3*155 Mbps' lık yurtdışı kapasitesi devre dışı kalacaktır. 1556/1866 Mbps'lık kapasite ile hizmet verilmeye devam edilecektir."

Herşey Bu Yüzden Oluyor

sevgili site yöneticisi arkadaşlar; gördüğünüz gibi kullanıcılar(biz) konuyla ilgili ayrıntılarla fazla ilgilenmiyoruz.:))) .bu sorunu umarım kısa süre içersinde giderebilirsiniz....kolay gelsin

Sorun Site Yönetiminden Deil ttnet ten Kaynaklanıyor Bununda Çözümü Yok Her Hslukarda TtNet e Bağlı

11.02.2004 ile 18.02.2004 bune yaw 2004 ne 2009 dayız biz bide 155 mbps ne der türkiyeye onun 7 8 gbit olması lazımda ama o bile yetem z 155 mbps ne ki

Kusura Bakmayın Eski Duyuruyu Koymuşum

Ama Sorunun Sebebi Hackhell veya Yönetimle İlgili Değildir Şuan TTNETin Tüm Yurtdışı Çıkışları Problemli Ve Bunun Nezaman Çözüleceğini Kimse Bilmiyor

bende gayet hizli

iyi forumlar..

:)

Geri