Sitede Çalışıcak eleman aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Death_Way

New member
Reaction score
0
Forum sitesinde çalışıcak adam aranıyor

Konular: 4.162, Mesajlar: 6.383, Üyeler: 254

İstatistikler bunlardır açılalı 25 gün olud ona göre karar verin

msn adresim orada alabilirsiniz

forum kurallarını okumadan msj atanlara ne ceza verılıyo sızın orda

kardeş bookmark diye konu açtım buyur sil bende bilirim kuralları ama site ismi bile vermedim yani

mail adresi wermek yasak diyebiliyorum biraz daha dikkatlli ol !!!:):)

yaw adamın nieti belli,reklam vermek için üye olmuş
benim bildiim şimdiye kadar çoktan konu silinmiş
üye de ban lanmış olurdu..!

arkadaşım ben siteye üye olalı 3 ay falan oldu reklam yapsaydım ilk üye olduğum zaman yapardım konuyu editledim msn kaldırdım

sıte reklamı olmadıgı ıcın dokunmadım konuya
kı bellıkı art nıet yokdu

duzenlemeyı yapınca dahada samımı oldugunu anladım
saol kurala uydugun ıcın

yanlıs senın konun ıstemeden de olsa fecı prım yaptı paso en tepede bunu gormezlıkden gelme
uygun $ dıllle anlasalım :D

üstad bölüşelim paraları

kardeş sen böle yapacağına reklam ver iyice büyüsen böle şeyler yapmana gerek kalmasa sana nasıl olduğunu öretsek sende bu işi örensen kurallarına göre oynasan daha iyi olmaz mı ?

hehe

:) :) :) :) kardeş öldürdün beni daha sen üye olalı 1 ay olmuş sen 3 ay diyosun 3 ay olsaydı yıldızın olurdu bu arad sen ''nisnda üye olmuşun ve biz mayısdayız'' yalan söleme yavvvvv bari tarihine bakım söleseyfin

yok arkadaşım benim bir kullanıcı adım daha vardı o 3 ay yada 4 ay önce olduğum üyelikti evde beni hatırla işaretli olduğu için şifre yazmıyordum int. cafede şifreyi unuttum ve yeni üyelik aldım çünkü evde şifre yazmadığım için unutmuşum bende yeni üyelik alim dedim artık onla giriyorum birde yani ben mod falan arıyorum arkadaşlar para mara anlamadım ben :D

Death_Way' Alıntı:
yok arkadaşım benim bir kullanıcı adım daha vardı o 3 ay yada 4 ay önce olduğum üyelikti evde beni hatırla işaretli olduğu için şifre yazmıyordum int. cafede şifreyi unuttum ve yeni üyelik aldım çünkü evde şifre yazmadığım için unutmuşum bende yeni üyelik alim dedim artık onla giriyorum birde yani ben mod falan arıyorum arkadaşlar para mara anlamadım ben :D
kardeş keşke en başından söleseydin böle olduğunu mod arkadaşlar yardımcı olur sanırım

sitede calisacak eleman deyince bende bekci falan ariyon sandim.Allah senin iyiligini versin:) peki maasi kacpara olacak bu elemanin:p

vallahi ben rep veririm maaş :D forumda para niyetine sayılır :D

Arkadaşlar Tamam Fazla Uzatmayalım Yeni Mesaj Yazmayalım Çok Prim Yaptı Bu Konu Bence Yeterli....

hehehe niye o kadar üzüldün ki :D şaka bir yana çok ihtiyacım var moderatöre

al msn olursunda sitede moderatör olunca paramı alıyorsun o nerden çıktı anlamadım 1. sayfada arkadaşın biri ücret mücret dedi ordan karıştırdın herhalde

codec' Alıntı:
sitede calisacak eleman deyince bende bekci falan ariyon sandim.Allah senin iyiligini versin:) peki maasi kacpara olacak bu elemanin:p

:D:D:D:D:D karın tolkuğuna çalışacaksın herhalde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri