Site Yavaşladı Mı Ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bir sorun yok gayet hızlı ama sekmelere geçişte problem yaşıyorum açmıyor ancak o anda aktif olan sekmeden çıkınca diğerleri geliyor..

Evet aynı sorunu bende yaşıyordum işte üstteki mesajımdaki eklentiyi kur reklamları engelle hem cpu yükselmiyor hemde sekmelerde sorun olmuyor :goz:
Sitede yavaşlama yok arkadaşlar 3.500 küsür insan dolaşım yaptığı halde server taş gibi maşallah =)

Firefox Adblock = Sorun yok (=

adblock kurdum işe yarıyor ama

977628capture1.jpg

kısmı % 30 a yakın cpu kullanıyor ekranda bu reklamlar yokken cpu rahat

şimdi bu hale getirdim çook daha rahat cpu

906707capture2.jpg

Benim pc den kaynaklandığını düşünüyordum.Demekki sorun çok kişide yaşanıyor.Biz PC hızlansın diye 40 çeşit yol deniyoruyz ve açılıştan zaman kazanıyoruz ama sitede yüzlerce sn.ye kaybediyoruz.İlgililer konuya el atarsa iyi olur.Teşekkürler.

daha öncede benzer konular açıldı adminler hep hızlandırmaya çalışıyolar malum çok büyük bi site hackhell üye sayısıda çok

Sorun siteden degil. Yani en azindan bende sorun yok. Sorun kullandiginiz int browser dan olabilir

arkadaşlar sebep o veya bu aşırı bi yavaşlama var aynı anda mesengeri winampı acıyorum java oyun acıyorum bide dowload yapıyorum hepsi cpu canavarı olmasına ragmen belli belirsiz bi yavaşlama oluyor sadece hackhelli acıyorum neredeyse ekran donuyo hackhell biri bizi durdursun derken kendi kendisini durduruyo yönetim bu konuyu dikkate almalı

Ad bLockta dier ßannerları sağ tıkLayıp engeLLe diyebilirsiniz... ßende hiçbir reklam gözükmüyor meseLa :)

Bende bir sorun yok gayet hızlı ama sekmelere geçişte problem yaşıyorum açmıyor ancak o anda aktif olan sekmeden çıkınca diğerleri geliyor..

ßende sadece bende var sanıyodum sekmeLerde takılma oluyor evt.. SayfaLarı gezerken sorun oLmuyor ama işyerinde pc'den girince kasma oluyor.. adminLer açıklama yapacaktır.. konu cLosed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri