frtxyz
New member
- Reaction score
- 0
Merhaba yönetici arkadaşlar.Bu siteyi az zamandır kullanıyorum fakat kullanmaya başladığımdan beri başka bir foruma girip program arama ihtiyacı duymadım.Gerçekten temiz hazırlanmış düzgün bir site.Bu yüzden teşekkür ediyorum.Lütfen forumun ve siteye yüklenen program linklerinin temizliği konusunda gösterdiğiniz bu özeni bozmayın.
Yanlız tek bir sorunum var herşey çok güzel site çok kaliteli ama ekranın sağ alt tarafında açılan msn oturum açma penceresini görmek zorundamıyız.Bu pencere açıldığı anda sitenin tüm kalitesi düşüyor.Hemde kullanıcılar için gereksiz göz zevkimizi bozuyor.
Eğer yapılabilicek birşey varsa lütfen o pencereler açılmasın.Bildiğiniz gibi çok sayıda forum sitesi var ama çoğunluğu bu ucuz eklentilerden dolayı gösterişsiz duruyor.
Nekadar sade olursa okadar sağlıklı olur bana kalırsa.
Teşekkür ederim.
Yanlız tek bir sorunum var herşey çok güzel site çok kaliteli ama ekranın sağ alt tarafında açılan msn oturum açma penceresini görmek zorundamıyız.Bu pencere açıldığı anda sitenin tüm kalitesi düşüyor.Hemde kullanıcılar için gereksiz göz zevkimizi bozuyor.
Eğer yapılabilicek birşey varsa lütfen o pencereler açılmasın.Bildiğiniz gibi çok sayıda forum sitesi var ama çoğunluğu bu ucuz eklentilerden dolayı gösterişsiz duruyor.
Nekadar sade olursa okadar sağlıklı olur bana kalırsa.
Teşekkür ederim.