Site Yöneticilerine...sabit Paylaşımlar Farklı Download. Sitelerinede Werelim.

ciwans

New member
Reaction score
0
genelde site paylaşımları rapidshare üzerinden yapılıyo ve çoğu zaman rapidle ilgili sorun yaşıyoruz. bazı ince düşünen arkadaşlar rapidin yanında farklı sitelerede ekliyolar. yönetimden ricam en azından sabit konuları upshare.. gibi bir iki farklı siteyede aktarmaları çok kolay bir olay olmadığını biliyorum ama en azından bir ucundan başlamak lazım olabilir. duyarsız kalmıyacağınıza eminim şimdiden teşekkürler:victory

Bence böyle daha iyi rapidshareden premiumla flashget veya internet download managerle en az 100 kb hızla indiribeliyoruz işimize böyle daha iyi geliyor.

hız konusunda rapidin eline su dökebilen bi site yok bildiğim rapidden deam edilse daha iyi olur...

download hızı açısından en iisi rapid,ne kadar sevmesekte katlanıyoruz,rapid ii böyle...

download hızı açısından en iisi rapid,ne kadar sevmesekte katlanıyoruz,rapid ii böyle...

hız konusunda rapidin eline su dökebilen bi site yok bildiğim rapidden deam edilse daha iyi olur...

Bence böyle daha iyi rapidshareden premiumla flashget veya internet download managerle en az 100 kb hızla indiribeliyoruz işimize böyle daha iyi geliyor.

iyi doğru söylüyosunuz ona dediğim bişey yok rapidi ortadan kaldıralım demiyorum. rapidin yanında alternatiflerde olsun diyom:goz:

iyi doğru söylüyosunuz ona dediğim bişey yok rapidi ortadan kaldıralım demiyorum. rapidin yanında alternatiflerde olsun diyom:goz:

sende kendıne göre haklısın tabi ki ama ben sana söyLe söyLeyeyim..

100 mb lik bir partı ortalama 1 saatte upload ediyoruz 1024 hatLı.. bir windows xp yi 7 saatte upload ediyoruz yani 7 partı... düşünebiliyor musun birde yanında upshareden yaptıgımızı? 14 saat... yazık o kadar vakite.. gece yatarken uploada veriyorurum sabah kalkıp paylasıp okula gidiyorum.. peki 2. bi siteye koysam ne olcak? okula gidemeyecem.. bazı seyleri düşünemk lazım upload basit bi iş gibi görünsede sabır isteyen bişi şu ttürkiye şartlarında.. haa hatlar hızlı olsa söle 4-5 mbit tmm onuda yaparız.. ama 1 mbit hatLa bu dediğin cok zor...

Rapidshare'ye en iyi alternatif bence mediafire ve netload.in dir.
Mediafire sayaç yok beklemek yok vede dosya silinmiyor. 100 Mb max dosya boyutu
Netload.in sayaç var, bekleme var dosya ömrü 90 gün aynı rapidshare'de olduğu gibi ama dosya boyutu 400 Mb.

Rapidshare'ye alternattif olarak 100 MB ve altı dosyalar en iyisi mediafire 100 MB'în üzerinde dosyalar için ise netload.in dir.

Ayrıca Netload'ın java upload aracı var. Oldukça yüksek hızlarda upload yapılıyor. Normal standar upload'dan yaklaşık % 20 daha hızlı.

Rapidshare'e alternatif olarak 2nci bir dosya paylaşım sitesine upload yapan en düşünceli arkadaşımız Karma. Daha önce buna benzer konu açmıştım ama ilgi görmemişti. Ben şahsen uploadları 5-6 aydır rapidshare'ye yapmıyorum.

Rapidshare'e alternatif olarak 2nci bir dosya paylaşım sitesine upload yapan en düşünceli arkadaşımız Karma. Daha önce buna benzer konu açmıştım ama ilgi görmemişti. Ben şahsen uploadları 5-6 aydır rapidshare'ye yapmıyorum.

karmanın eLinin aLtında 100 mbitLik hat var =) o hat bende oLcak ortalıgı kasıp kavururum.. deil 2. aLternatif 5-6 aLternatif link veririm yha neyse =)

karma 100 mbitle upload yapıo biz 1 mbitLe işte fark ortaya cıkıo...

karma yanlıs anlama sakın ;)

sende kendıne göre haklısın tabi ki ama ben sana söyLe söyLeyeyim..

100 mb lik bir partı ortalama 1 saatte upload ediyoruz 1024 hatLı.. bir windows xp yi 7 saatte upload ediyoruz yani 7 partı... düşünebiliyor musun birde yanında upshareden yaptıgımızı? 14 saat... yazık o kadar vakite.. gece yatarken uploada veriyorurum sabah kalkıp paylasıp okula gidiyorum.. peki 2. bi siteye koysam ne olcak? okula gidemeyecem.. bazı seyleri düşünemk lazım upload basit bi iş gibi görünsede sabır isteyen bişi şu ttürkiye şartlarında.. haa hatlar hızlı olsa söle 4-5 mbit tmm onuda yaparız.. ama 1 mbit hatLa bu dediğin cok zor...

sende haklısın hocam ne diyim sağolasın aydınlattın o kadar kolay olmadığını biliyorumda bazen şu rapid. yüzünden bilgisayarı parçalıyasım geliyo:vur:vur:vur:vur

Ayda 8 € yu çok görmeyin alın premium

Geri