site ip adresi öğrenme

Reaction score
0
Esenlikler kardeslerim simdi bir siteyemi saldiricaz ip numarasını bılmelıyız ıste burdan istediginiz sitenın ip numarasını ogrenebılırsınız

http://centralops.net/co/DomainDossier.aspx

tıklayarak istediğiniz web sayfasının adresini öğrenebilirsiniz beyler hadı kolay gelsın selametle

alıntı

hmm guzel gibi saol dostum emegine saglık ama farklı yollar tercih ediyorum saol

hmm bunu bıde çalıştır'a bişiler yazarak buluyoduk filan nasıldı unuttum ben

ilginç aç ms-dosu ping www.site adı.com yaz olsun bitsin ben öle yapıyom şahsen yinede saol emek vermişsin

teşekkürler arkadaşım ... Güzel adres vermişsin

evt harika ama benim gibi acemiLer bu ip Leri naapcak :) onu biLmiyoz :(

31. mesajında ban yemiş adamın yaptığı paylaşımı 1 kere düşünüp kullanın derim. Özelliklede bu hack olaylarında. hacke giden hacklenir tarzında bi olay yaşamayalım. forumda güven sağlamış sağlam adamların konularına bakalım.

31. mesajında ban yemiş adamın yaptığı paylaşımı 1 kere düşünüp kullanın derim. Özelliklede bu hack olaylarında. hacke giden hacklenir tarzında bi olay yaşamayalım. forumda güven sağlamış sağlam adamların konularına bakalım.

sağlam bi hacker olmak isitosan hack yazılımalr yazmak istiosan bu yola baş koyduysan yüzde yüz hacklenirsin defalarca hacklenirsin ama sonunda öğrenirisin biz daha acemiyizz

Hiçbiri işe Yaramıyo . Hepsi GeneLLikLe hostu ya da domaini veren sitenin ip adresLeri ama ben ip adresi yazdığımda direk o siteye girmesi Lazım öyLe bi yöntem biLen varsa yazarmı ? .

valla hack için tam olarak nasıl kullanılır bilmem ama telekomu atlatmak için mükemmel :D
giremediğim bi ton siteye girebildim bu site sayesinde. eline sağlık

sag alt kose
24bm6pu.jpg

donatın firefoxu kafanıza gore bakın keyfinize:goz:

süperr pekii ıp adresiyle bişiler yapılırmı engeleme gibi felan bi ceza felann .)

Geri