site hacklemeyli öğretecek yok mu bana ya!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiJT@L_S@T@N

New member
Reaction score
0
ya ben msn hackleyebiliyorum ama site hacklemek çok istiyorum internetten baktım bi kaç şey ama onlar sadece teorik olarak gösteriyolar ve sınırlı anlatıyolar lütfen yardım edin bana ya çok istiyorum bunu yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşkür...

ya bi git işine burada o kadar dokuman war okusana ... bir sürü war ....

gödüm ama herkes ya bi program indirmeyi veriyo ama programın nasıl kullanılacağını açığın nasıl bulunacağını göstermiyo.......

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=33176

al arkadaşım p3simist in açtıı konu bu en kolay yöntemlerden bir tanesi uygulamalı anlatım açıa falan gerek yok burada mongol arkadaş var o bile yapıyor yani dene bunu :D:D:D:D

ayrıca bunun yeri burası değil yeni başlayanlar ve yardım olacak moderatör değilim ama bilirim karışırım böle :D:D:D

:::::::::::::::::::::::: iyi forumlar ::::::::::::::::::::::::::::::

eminim sen kendin öğrenmişindir unutma bilgiler paylaştıkça çoğalır eğer öğretmek istemiyosan oke ama yardım edecek birileri vardır elbet...

ne kendin öğrenmesi git arastır gidip konuya bile bakmıon sen bosuna burada sana gel msn e hack ogreteyım biri yok ...

DiJT@L_S@T@N' Alıntı:
eminim sen kendin öğrenmişindir unutma bilgiler paylaştıkça çoğalır eğer öğretmek istemiyosan oke ama yardım edecek birileri vardır elbet...

kardeş sen bu işe hiç girme buradaki mesajları okuyan herkes aynı kanıya varacak burada bir sürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
döküman var 1ini anlamasan birini anlarsın al sana uyghulamalı en basit dökümanın linkini de attık beceremiosan problem sende herkes kevin mitnick olamaz yaniiiiiiii oke

bencede sen hacki bırak bosver adulta git phosto shop yap ne bilem alternatif cok

ben bu iş 1 yıldır uğraşıyomam mail hackle uğraşıyom site haklemeye daha yeni sardım bu zamandan sonrada bırakmam...

dosyum araştır bak neler öğreneceksin araştırırsan değil site hack neler neler var araştır sen yeni sin işte tecrübe konuşuyor burda dediklerini dinle

ya cok istiyorsan arastır sana kurs verecek yok .. buradakı cogu hacker abilerimizde arastırdı gecesıı gunduzune kattı ben biliyorum 140 sayfalık dokumanı bir gunde bitiren cok

bak şimdi önerin için sağol ama öğretecek yokmu diyom ben adam sen bırak hack adulta git phosto shop yap diyo neyse sağol...

iide ben kusr istemedim zati sadece öğretecek yokmu dedim benim elimin altında 24 saat internet olsa ben bitiririm 140 sayfayı ya neyse boşver ben böle bi istekte bulunmadım oke...

pes ettin çoktan kaybettin senden hacker değil lamer bile olmaz kaybol buradan

empereor lafına dikkat et kırıcı sözler kullanmak hh kurallarına aykırıdır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri