Site HackLemeden Once MutLaka Buna Bakiniz..!

Partizan

New member
Reaction score
0
YasaL Uyari..!

"MADDE 244. - (1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen, bozan, sisteme hukuka aykırı olarak veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen, erişilmez kılan, değiştiren, yok eden kimseye bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası verilir.."

Nette site hackLedim diye ovunen arkadasLar icindir bu :) Neredeyse indexLere ben burdayim geL yiyorsa gibi seyLer yazanLar icindir bu.. bunu biLmeden hack yapmayiniz..

Sevgili arkadaşım site deface yada hacklerken ip numaralarımız her zaman sahte ve gizlidir
sanalda hiç bir zaman kişisel bilgilerimizi vermeyiz bu yasa cıksada bizi engellemez

benden size az tavsiye

hide ip platinium kullanin ( kesinlikle )

Nickler kimlik gizlemek icindir her zaman nick inizi kullan isim soyisim wermeyin

Kendi Forumunuz dahi olsa asla soyisim wermeyiniz ..

partizan ii diyosun ama bazilaarı anlamaz cok saol ii bir bilgi bilmeyenler baksın ondan sonra ne yapcaklarsa yapsın ....

Kim takar bunLari ehueuh :)

bilgi için cok saol hocam anlayan anlamıstır zaten

valla bi index de adını soy adını yazan hiç görmedim zaten nicklerdende bi dok çıkmaz ip desen o zaten işi bilene gizli geriyo bişi kalmıyo saten :D
ama yinede işin mantığını kavrayamayanlar bilmeyenler için temel bilgidir bençe

Netline' Alıntı:
Sevgili arkadaşım site deface yada hacklerken ip numaralarımız her zaman sahte ve gizlidir
sanalda hiç bir zaman kişisel bilgilerimizi vermeyiz bu yasa cıksada bizi engellemez
nasıl sahte ip kullanabiliriz veya ip gizli tutabiliriz?

ya sahte ip sen çok zekisin polisler çok aptal demi sen proxy kullanırken bir server üzerinden ip deiştirion o severden gercek ip zaten öğrenebilirler ama sunu söleyem isteseler yakalarlar

ahaha ....:) sımdı bırcok kısı korku ıcıne grımıtır kesın . Belkı her kapı caldıgında aha yakalandık dıyen bıle vardır .

internette bir çok hackerın hayat hikayeleri var. Eğer yakalanırsanız ki bu yakalandığınız kişi eğer bir hacker ise sizi yakalayan bu hacker hayatı size zehir edebiliyorr

aDaM öLDür Daha iYi ahuha :D

yok ya site hackladım diye adam benı mahkemeye vericek bana 3 sene ceza vericekler. alsaymış kardesım sitesini onlemını. tamam ben hacklarken ip gizli , rumuz yaz sadece vb yapıyoruz da , olurda bulursa mahmekemelık olupta bana 3 sene verilirse benım ilk yapacagım o adamı 14 lu ıkı bacagından vurmak olur. onu ise kımın vurdugunu bile anlamaz ıkı bacagıda kım vurduya gider.
olay bu kadar basit

hack yapan adam sahten normal bir insan değilki . adam internet psikopatı olmuş. canının sıkıntısını internette site hacklayarak atıyor. sen bu sanal psikopata , gercek yasamda dokunursan. adam bu sefer reel psikopat olur ozaman

Gitsin sitesinin onlemını alsın kardesım banane.

gotu boklu siteleri hacklandıgı zaman mahkemeye vericekler dusunsun biraz derım.

Nette buLdugunuz hic bir Proxy Changer e Guvenmemenizi tavsiye ederim.. bu ishLer icin eLektronikten anLamak gerekLi.. herhangi bir IP Degistiriciye guvenip de basbakanLik.gov.tr i hackLerseniz 2 gun icinde yakaLabileceginizin garantisini verebiLirim ;)

Partizan' Alıntı:
Nette buLdugunuz hic bir Proxy Changer e Guvenmemenizi tavsiye ederim.. bu ishLer icin eLektronikten anLamak gerekLi.. herhangi bir IP Degistiriciye guvenip de basbakanLik.gov.tr i hackLerseniz 2 gun icinde yakaLabileceginizin garantisini verebiLirim ;)
peki ip gizlemenin en etkili yolu ne nasıl tan guvence içinde oluruz?

hazex' Alıntı:
peki ip gizlemenin en etkili yolu ne nasıl tan guvence içinde oluruz?

Bunu tam manasi iLe biLemiyorum fakat arastirmaLarima gore Nete girerken modemden PC e geLen kabLo'nun arasina bi araci cihaz takiLiyormush bununLa IP nin buLunmasi yuzde 80 oraninda dusuyormush.. ve geListiriLen bi cihaz iLe de Radio daLgaLari iLe IP degistirmek mumkundur..

peki bu cihazin ismini biliyormusun benim bildigim kadarıyla telekomdakı sabit ip numarası kesinlikle degişmiyor bide saglam bir Proxy adresi verebilirmisin makıneme kurayım zahmet olmazsa

Kanka Sen Kaç Yıll Yersin Acaba Ben Onu Merak Ettim ehehhe

Geri