Site Gerçekten İyi

Abysmal

New member
Reaction score
0
sevgili hackhell kullanıcı arkadaslarım bu siteyi ilk olarak nerde gorduumu solesem pek inanmak gelmez içinizden ancak gorduume hiç pişman olmadım vede bi kaç uye daha kazandırdım oteden beri paylaşımın içinde yer almaya çok meraklı olmama rağmen halihazırda evde bi pc olmaması vede eğitimim sebeiyle bu buyuk olaya katılma fırsatlarından daima uzak durmuştum ancak hackhell bu gorusumu deiştirdi sitede her zaman istediimi arayabiliyor vede aradıımıda bulabiliyorum bundan oturu adminlere vede modlara sonsuz tşklerimi iletiyorum ayırca siz paylaşım severler sizlerede emeklerinizden oturu tşk etmek istiyorum saçma arayuzleri olan bi arayuz kullanmak yerine hackhelli tercih edişim sizin emeklerinizin sonucudur bi kaç aylık bi kullanıcı olmama rağman mesaj sayımın dusuk olduunun bende farkındayım ama artık paylaşımın mantıını kavramamdan oturu bende mesaj yazar bi kişi olmaya kara verdim hepinize tşk ederim

o zaman hoşgeldin diyerek başlıyorum kardeş
iyi paylaşımlar ve iyi forumlar dilerim..

ozaman sende hoşgeldin aramıza!!!
paylaşımlarını yorumlarını bekleriz

aramıza hosgeldin kardes ! gorelim marifetlerini bakalım :)

Aramıza Hoş Geldin Arkadaşım .

Aramıza hosgeldın arkadasım arada bole bılınclı uyeler gormek sevındırıyor benı :)

aramıza hosgeldın arkadasım .... artık sende aileden sayılırsın !

Dostum site iyi değil ço.....ok iyi ... bak şu yabancılığı üzerinden bi at anlarsın :)

Hoşgeldin... iyi forumlar....

bi filmden aklıma geldi eşkiyadan
"-burası neresi?
-istanbul!
-istanbul ha! demek istanbul dedikleri yer burası "
durum aynı hackhell gibi olmuş....
biraz aptalca oldu sanırım ama eşkiya filminde en çok hoşuma giden kısmın buraya uyması dikkatimi çekti yalnızca..

hoşgeldin.... ;-)

Hoşgeldin dostum..

Geri