site güvenliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PuPPeT666

New member
Reaction score
0
iyi geceler hackhell yönetimi ve üyeleri...
sitenize daha önce üye olmuştum ama çeşitli sebeplerden(askerlik)düzenli olarak giremiyordum...
sormak istediğim bir soru var...

sitenizde paylaşıma sunulan her türlü içerik temizmidir(genelde 3. parti programlar)
upload eden kişi log veya hesap kayıtlarımıza ilişkin bilgilere ulaşmak için siteniz üzerinden paylaşıma sunarsa...
site bunun sorumluluğunu alırmı yada site yönetimi içeriği kendi de bizzat incelermi uygunmudur diye..

vereceğiniz cvp için şimdiden teşekkürler....

Eğer duyurular bölümündeki forum kurallarını okursanız gerekli cevabı kendiniz bulabilirsiniz. Burası bir forum sitesi ve kayıt olan herkes ileti gönderebilme yetkisine sahip. Eğer burası bir program indirme scripti olsaydı o zaman iletiler sadece bizim yetki verdiğimiz kişilerce yollanırdı ve denetleme yüzde 100 olurdu. Umarım açıklayıcı olmuştur. Açıklayıcı olmadı ise bana pm atınız. Yetersiz gördüğünüz kısmı izah edeyim.

KURALLARI BILDIGIM k a d a r i y l a SÖZLESMEYI kabul etmis bir üye olarak YORUMLARSAM

hackhell ÜYE leri paylasdiklari her türlü icerikden kendileri sorumludurlar
üyelik sözlesmesi ve ayrica ana sayfada ki duyuruda da belirtildigi üzre illegal yayin paylasilmasi yasak olup tesbiti halinde yönetimin cezai gerektiren muhakemeleri ile siteden uzaklastirilirlar,haklarinda sorusturma yetkisini SAKLI tutar,gerekli görüldügü mercilere basvuruda bulunur ayrica yapilan paylasimlardan dolayi dogabilecek herhangi bir hukuksal talebi keza forum kurallarinda sözlesme geregi belirtilmis olup dogabilecek zararlari karsilamaaz.yönetim bu konuda gerekli titizligi göstererek icerige karsi üyelerin bildirimleride dahil olmak üzere her türlü sikayeti degerlendirip geregini kurallar cercevesinde esit,mesafede uygular. sitenin ve kullanicilarin kisisel bilgileri bu baglamda 3.kisilere izinsiz veyahut kasten degisiklige ugratilmasi hakkinda dogabilecek hukuki sorumlulugu,yerine getirir diye düsünüyorum,,, yanlisim varsa yönetim daha AYRINTILI bilgi vermelidir..

Eğer duyurular bölümündeki forum kurallarını okursanız gerekli cevabı kendiniz bulabilirsiniz. Burası bir forum sitesi ve kayıt olan herkes ileti gönderebilme yetkisine sahip. Eğer burası bir program indirme scripti olsaydı o zaman iletiler sadece bizim yetki verdiğimiz kişilerce yollanırdı ve denetleme yüzde 100 olurdu. Umarım açıklayıcı olmuştur. Açıklayıcı olmadı ise bana pm atınız. Yetersiz gördüğünüz kısmı izah edeyim.

teşekkür ettim açıklayıcı oldu...
en çok kafama takılan sitenin paylaşımları ne kadar denetlediğiydi...
anladığım kadarıyla %100 bir denetim yok..
tekrar teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri