Site Adı Bitti Nickleri Avatarları Bile Çalıyorlar!

verdiğin siteye baktım
index.html ile baya bi oynanmış :D
hacked :D

Acaba Benim KonuLarımıda ÇaLıyorLarmı :D Nickime KarışmasınLarda.. Ne YaparLarsa YapsınLar :D

Bu tip taklit olayları ilk kez yaşanmıyor

zaten burayla ilişkisi olan yada buradan ayrılan kişiler bi forum açtığında yada başka biyerde takılmaya başladığında direk buradan konuları copy paste yapıyorlar.

konuların alınmasına bişey diyemeyiz çok fazla, çünkü zaman zaman biz de diğer forumlardan alıyoruz ama ''zaman zaman'' ;=) onlar abartmış olabilir.

Ancak nickler konusunda tabii ki bu onların acizliğini gösterir. Bırakın çoluk çocuğu büyüklerini taklit etsinler. Biz onların peşine düşecek kadar boş ve basit insanlar değiliz. Ne demiş bi atasözü ; ''Onların seviyesine inemeyiz.'' ;=P

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
ipnelik parayla değil HHAHAHAH

Bunlar senin hassas olduğun konular tabi ;=) Herkes senin gibi hayır sever mi ;=) ehueheueh

PRotype da HH li sevdiği için içine sindirememiş tabii ki buraya yazacak. Konular için değil nicklerin ve avatarların bire bir çalınması hoş olmamış o yüzden bilgilendirmek istemiş ne var bunda?

korkuyorum yakında soyadımızı bile alacaklar:D

taklitlerimizden sakınınız bunlar olağan şeyler yapana da cezasız kalmaz

мάgηєtά' Alıntı:
avatarı ben yaptim psd si duruyo :)

Nickimi ve Avatarımı O Forumda Kullanan Arkadaşla Konuştum.. Gerçi O Siteden Süreriz Olarak Banlanmış.Bana Nickini ve Avatarını Başkasının Verdiğini Söyledi.işin iLginç tarafı ise Magneta sana Vuruyor.Nİcki Veren Kişi Benim Avatarı Kendisi Yapmış yani cocuqa oyle demiş.Nickinide Öğrendim Arkadaşın.Oyun Bölümünde Çoğu Kez Yardımcı oLduqum Birisi.Bunu Ona Yakıştıramadım.. Ama oLSun Ne Gelicekse Başına Zaten Allah Vermiştir Birşey Demiyorum.. Ama Umarım Birdaha Böyle Şeyler oLmaz..

DeeRPaRtY' Alıntı:
PRotype ÖnceLikLe Senden Özür DiLiorum..

Ewet Biz Burda SaatLerce UpLoad'LarLa Uqraşıp Foruma weriorus aDamın Biri qeLior 2 Tık Bi C-p iLe Kendi AdıyLa başka Forumda werior..

Yazık Doqrusu..

ya tamam siteden siteye konu alıntı - çalıntı yapılır da insan bale der ki alıntır - çalıntıdır. burda verilen konu daha sonra ki bi tarihte başka sitede bi de adam diyor ki paylaşımıma rep verin. onun ağazını - burnunu... :p

мάgηєtά' Alıntı:
avatarı ben yaptim psd si duruyo :)

abi banada bi avatar yapsana be en janjanlısından lütfen :D

başqa bi sitedede esmer nicqi ve awatarıyla biri geziyodu

wee yaqalıamıştım onu özentiler diyceqsin bebelere geciceqsin :sigara:

LaZiSH' Alıntı:
valla yapabileceğimiz bir şey varsa eyvallah
ama maalesef bu iş onların vicdanına kalmış ve bunu yapanın vicdanı da yine ona kalmış.. ;)

bende aynı fikirdeym..
Bizm yapabilcek biseymis yok..

taklit edilmek güzeldir ya boşverin :)

Geri