Site Adı Bitti Nickleri Avatarları Bile Çalıyorlar!

PRotype

Game Spider
Altın Üye
Reaction score
0
Bugün Deer Abimin Sayesinde Birşey Daha Öğrendim.. Daha Doğrusu Üyeliğimin Bulunduğu Bir Sitede 1 Kez Girdim O Kadar ;D Abim Dedi Sen Benim Konumu Alıp Oraya Nasıl Yazarsın Diye.. Şaştım Kaldım Siteyi Hatırlamıyordum Bile Bir Girdim Bi Baktım Adamın Teki Nicki _PRotype_ Avatar Benimkinin Aynısı ki Ben Bu Avatarı Magneta ya Burada Yaptırdım Kanıtlarıda Mesaj Olarak Oradadır.. Konular Desen Hepsi Ama Hepsi Buradan Alıntı.. vee Şaşacaksınız Ama Arkadaş Orada A.Mod.. Eskiden Adımızı Çalarlardı Konuları Alırlardı Ama Arkadaşlar Artık Onlarıda Geçti Nick Konu Avatar imza Hepsini Çalıyorlar..Hatta baktımda Diğer Arkadaşlarımında Sitede Popüler oLan Konular Hepsini Yollamış Oraya...

Buradan Yönetime Saygılar Tüm ESAS HH Ailesine ve Üyelerine Selamlar.. ve Bu Belirttiğim Arkadaş Gibi oLan ve oLmaya Niyetli Olanlarada Tek Sözüm!!

Allah Belanızı Versin!!

Hayır LazisH Bu Bir İsyan! ve İnsanoqlunun ne Gibi Bir Mallık ve Gaflet Altında oLDuqunun Reçetesi!! Adam Alıntıdır Bile Yazmamış Altına Bide Utanmadan İmzasını Atmış .. Açtıracaklar Bana Ağzımı Ama O Üye Umarım Çıkar Karşıma ... :mad: :mad: :mad:

valla yapabileceğimiz bir şey varsa eyvallah
ama maalesef bu iş onların vicdanına kalmış ve bunu yapanın vicdanı da yine ona kalmış.. ;)

ne zavallılar var desene :)
konu çalsa neyse tahammül edilir
ama avatar,nick çalmak nası bi görmemişliktir anlamak zor

Doğru dıyor arkadas haklısın bılader..

:mad: :mad: Fletch Senin Açtığın Konularda Var Onun Verdiklerinde Altındada imza Var Konudaki Tüm paylaşımlar Şahsıma Aittir Diye Adam Aşmış Kendini Heralde Guiness e Dolandırıcılıktan Girecek:eek:ut: :eek:ut:

PRotype sen gerekli şikayetini siteye yapmışsın zaten;eğer gereken yapılmassa ..:goz: :goz:

PRotype ÖnceLikLe Senden Özür DiLiorum..

Ewet Biz Burda SaatLerce UpLoad'LarLa Uqraşıp Foruma weriorus aDamın Biri qeLior 2 Tık Bi C-p iLe Kendi AdıyLa başka Forumda werior..

Yazık Doqrusu..

Abi Önemli Değil.. Adam Nickimden ne istiyor Bu Nickin Bir Anlamı Yok Türkçede Karşıtı Yok Ama Bunu Bana En Sevdiğim insan Söyledi Öylede Kaldı Değiştirmedim Nickimden Avatarımdan ne istiyor Anlamış Değilim Ama Yakalarsam ...:mad: :mad:

PRotype' Alıntı:
Bugün Deer Abimin Sayesinde Birşey Daha Öğrendim.. Daha Doğrusu Üyeliğimin Bulunduğu Bir Sitede 1 Kez Girdim O Kadar ;D Abim Dedi Sen Benim Konumu Alıp Oraya Nasıl Yazarsın Diye.. Şaştım Kaldım Siteyi Hatırlamıyordum Bile Bir Girdim Bi Baktım Adamın Teki Nicki _PRotype_ Avatar Benimkinin Aynısı ki Ben Bu Avatarı Magneta ya Burada Yaptırdım Kanıtlarıda Mesaj Olarak Oradadır.. Konular Desen Hepsi Ama Hepsi Buradan Alıntı.. vee Şaşacaksınız Ama Arkadaş Orada A.Mod.. Eskiden Adımızı Çalarlardı Konuları Alırlardı Ama Arkadaşlar Artık Onlarıda Geçti Nick Konu Avatar imza Hepsini Çalıyorlar..Hatta baktımda Diğer Arkadaşlarımında Sitede Popüler oLan Konular Hepsini Yollamış Oraya...

Buradan Yönetime Saygılar Tüm ESAS HH Ailesine ve Üyelerine Selamlar.. ve Bu Belirttiğim Arkadaş Gibi oLan ve oLmaya Niyetli Olanlarada Tek Sözüm!!

Allah Belanızı Versin!!

usta bu kadar sinir yapılacak ne var anlamadım. forumun amacı paylasmak. konuları sen yayınlamısın o yayınlamıs ne farkederki sende gidip bir yerden bisey ögrendigin zaman gelıp burda paylasınca hırsız mı oluyorsun? ya da nette görüp begendigin bir avatarı alınca? ya da paralı bir porgramı cracklayınca hırsız mı oluyorsun? benim nick dom mesela dom diye biri gelip bana nickimi caldın adi herif derse bi tarafımla gülerim ona :) imes paylasım programı kullanıyorum illa kayıt ol dıyor meselanick yazmamı ıstıyor bende klklıjılılj21 yazıyorum bu nick kullanılıyor diyor onu gitsem bi forumda kullansam adam bana hırsız dese gülerim sen nickini bütün forumlarda arattır ya da msn hotmailde aynısından eminim yüzlerce vardır ya da git notere nickini avatarını onaylat kullananı mahkemeye ver :) ya bosver takma bu kadar kafana insanların gercek kimliklerini kullanıp sirket ortagı yapıyorlar borclu ya da suclu durumuna düsürüyorlar. ne dertler var senin ki dert degil.amac paylasmak kahraman olmak degil ki?

Dom doğru demiş :D Ayrıca neden buraya şikayet ediyosun ki ? Git adamların forumuna şikayet et.
ehuhe.gif

dom' Alıntı:
usta bu kadar sinir yapılacak ne var anlamadım. forumun amacı paylasmak. konuları sen yayınlamısın o yayınlamıs ne farkederki sende gidip bir yerden bisey ögrendigin zaman gelıp burda paylasınca hırsız mı oluyorsun? ya da nette görüp begendigin bir avatarı alınca? ya da paralı bir porgramı cracklayınca hırsız mı oluyorsun? benim nick dom mesela dom diye biri gelip bana nickimi caldın adi herif derse bi tarafımla gülerim ona :) imes paylasım programı kullanıyorum illa kayıt ol dıyor meselanick yazmamı ıstıyor bende klklıjılılj21 yazıyorum bu nick kullanılıyor diyor onu gitsem bi forumda kullansam adam bana hırsız dese gülerim sen nickini bütün forumlarda arattır ya da msn hotmailde aynısından eminim yüzlerce vardır ya da git notere nickini avatarını onaylat kullananı mahkemeye ver :) ya bosver takma bu kadar kafana insanların gercek kimliklerini kullanıp sirket ortagı yapıyorlar borclu ya da suclu durumuna düsürüyorlar. ne dertler var senin ki dert degil.amac paylasmak kahraman olmak degil ki?

Bak Kardeşim Amaç Paylaşmak Diyorsunda Adam Nickimden Tut Avatara Kadar imza ve Konularımda Dail hepsini almışş bu paylaşım mı oluyor bide altına yazmış paylaşımlar kendime aittir diye. niye benim nickimi alıp yapıyor ki.. ayrıca benim nickimin bi önemi daha var söylemek isttemiyorum bazı arkadaşlar biliyorlar.. bu adar ahlaksızlık yapılmamalı .. böyle birine paylaşımcı diyorlar ve a.mod yapıyorlarsa o zaman bizim Webmaster olmamız gerekli!

Dom, Öyle Düşünüyorsun Madem Tamam Bende O Zaman React0r Abimin Nickini Çalayım Gideyim Bi Foruma üye oLayım.. Avatarıda Alayım.. Karapapatya nın Yazdıqı Bi Avatarı İmzayıda Çalayım.. Konularıda Buradan Oraya Copy Paste Yapayım.. react0r Abi Hoşuna Gider miydi?

Aynı Şeyi Diğer Arkadaşlarada Söylüyorum Hoşunuza Gider miydi?

Anlatmak istediğimi Algılıyabilmişsindir Umarım Dom. Paylaşım Umrumda Değil.. Adımı Kullanması ve yapacağı en Ufak Bi Hata Bile benim Tarafımdan Yapılmış Sayılacaktır.. ve Sayıldıda Birkaç Abim Geldi Dedi Neden Benim Konularımı Oraya Yayınlıyon Diye.. Şaştım Kaldım Üyeliğim vardı ama Msj sayım 5..

Geri