Site açıldığında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alicengiz

New member
Reaction score
0
site açıldığında,her şifreyi girişimde pop-up lar hiç hoş olmuyor..biraz önceki girişimde tam 20 tane sayfa açıldı korsanhaber sitesinden..ve sürekli sağ altta kankagül oturumu açtı gibi hiç hoş olmayan şeyler geliyor..belki bilmediğimiz reklam veya extralar için gerekli olabilir o konuda pek fazla bilgim yok ama bence hackhell gibi kaliteli bir sitede olmaması gereken şeyler..bilmem siz de aynı şeyleri düşünüyor musunuz?

2 sıte acılıyor arkadasım abartmayalım ve ben her seferınde kapatarak foruma gırıyorum bence uzatılacak bır durum degıl herkezın sıkayetı gercı kendıne tabıkı ama dedıgın gıbı abartılıcak konu degıl sıtenın gelırıde bılıosunkı bu tur pop up sıtelerınden alıyor yoksa domaın parasını vs vs gıderlerı nasıl karşılayacak ...mantıklı bır cozum bul kaldırsın solariz...

2 sıte acılıyor arkadasım abartmayalım ve ben her seferınde kapatarak foruma gırıyorum bence uzatılacak bır durum degıl herkezın sıkayetı gercı kendıne tabıkı ama dedıgın gıbı abartılıcak konu degıl sıtenın gelırıde bılıosunkı bu tur pop up sıtelerınden alıyor yoksa domaın parasını vs vs gıderlerı nasıl karşılayacak ...mantıklı bır cozum bul kaldırsın solariz...

Tek mantıklı çözüm para ererek abone olmak
Herhalde buda kimsenin işine gelmez
O zaman bu kadar reklama kimse bir şey demeyecek
Yoksa solariz :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

pop uplari engelle :melek

siteninde paraya ihtiyaci var bu ilk sikayet degil

bende hiç 20 tane açılmadı 2 tane açıldı en fazla

abartmadım sadece bunun bi eksi olduğunu söyledim..20 taneyi sende görsen sinirlenirsin elbet..iyi forumlar..

kardeş Ad muncher diye inek icon lu bi program var şiddetle tavsiye ederim o fırlayan site-resim lere birebir...

abartmadım sadece bunun bi eksi olduğunu söyledim..20 taneyi sende görsen sinirlenirsin elbet..iyi forumlar..

bende inanki senin gibi senelerce bu foruma giriyorum ve onu bırak övmek için sölemiyorum bilen bilir hergün online olurum sitede inanki 20 tane pop up vs vs sayfa acılmadı 2 taneden baska herneyse bunu sende bılıorsunkı bu ısler böle yürüyor bunun acıklamasınıda bılıyorsundur ... çözümüde :D

bende inanki senin gibi senelerce bu foruma giriyorum ve onu bırak övmek için sölemiyorum bilen bilir hergün online olurum sitede inanki 20 tane pop up vs vs sayfa acılmadı 2 taneden baska herneyse bunu sende bılıorsunkı bu ısler böle yürüyor bunun acıklamasınıda bılıyorsundur ... çözümüde :D
eyvallah üstad fakat kimse hala inanmış değil keşke bi pss alıp koysaydım şuraya:dilCocuk:

opera kullanıyorum sadece korsanhaber acılıyor bide sag altta msn de kız sulanıyor ama yüz vermiyorum :D

Arkadaşımız rahatsız olduğu bu durumu bizlerle paylaşmış. Daha önce reklamlarla ilgili bir çok şikayet konusu okuduk ve cevapladık elimizden geldiğince. Ve bir çok şikayet doğrultusunda gerekenler yapıldı. Kimi zaman reklam kaldırıldı, kimi zaman içeriği değiştirildi vs..

Hangi sektör olursa olsun rakiplerini tanımayanlar asla ilerleyemez. Çok gezen mi bilir çok okuyan mı derler ya, internette hem okuyup hem gezebiiyorsunuz :p Diğer siteler gibi olmadık hiç bi zaman. Reklamlardan içeriği okuyamadığınız siteler gibi.. Sponsorluk, bağış vs.. istenmedi kimseden. Sponsorluk sistemi olan sitelere bakıyorum Allah'a şükür içeriğimiz de kalitemiz de bunu yapmaya yeterli.. Ancak buranın felsefesine aykırı bir durum.

İnternette sunucu fiyatlarına bakın, hackhell gibi bir internet sitesini kaldırabilecek tarzda sunucuların fiyatları yurt dışında kaçtan başlıyor. Sonra bu masrafların hep cepten nereye kadar karşılanabileceğini düşünün. Sonra da internette en çok yaptığımız şey belki günde on binlerce kere yaptığımız "tık" olayını düşünün. Hackhell'e girdiğinizde açılan 2 pop-up sadece girişte açılıyor. Çarpı butonuna 2 "tık" demek. Altta açılan güzel kızın da bugüne kadar öpücük attığını görmedim. Uslu uslu takılıyor.

Bunun yanı sıra illa rahatsız oluyorum diyen arkadaşlarımız için önerebileceğim şey, kullandıkları tarayıcıların eklenti sayfalarını inceleyerek, pop-up yada istenmeyen grafik engelleyici eklentileri değerlendirmeleridir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri