site açıklarını bulma ?

nefsim44

New member
Reaction score
0
arkadaşlar kendi sitelerimizde açık varmı yokmu öğrenmek için çeşitli programlar var..koddan anlayanlar birşekilde açığı bulup kaparlar..ama bilmeyenler farklı programlara yönelmek zorunda kalıyor..

bu konu hakkında bildiğiniz sağlam prgram yada site varsa yazarsanız herkes için faydalı olmuş olur..

konunun yeri yanlış

Ayrıca her gün yeni yeni yöntemler programlar çıkmakta onları güncel bir şekilde takip etmen ya da yapabiliyorsan kendin üretmen gerek Belli başlı yöntemleri de aratarak bulabilirsin...

yanlış yerde olabilir..
ayrıca linkler vererekde yardımcı olabilirdiniz..Güvenlikle ilgili bilgiye sahip olsaydım emin ol buraya konu açmazdım..

yanlış yerde olabilir..
ayrıca linkler vererekde yardımcı olabilirdiniz..Güvenlikle ilgili bilgiye sahip olsaydım emin ol buraya konu açmazdım..

beni yanlış anlama öncelikle

Hiçkimse ben güvenlikte mükemmel im diyemez... Her gün yeni yeni açıklar yeni yeni yöntemler oluşturulmakta Bizler de takip ederek güncel bir şekilde kendimizi güvenlik altına alıyoruz.. Bu öyle bir günde olucak bir iş değil. Emek sarf edip araştırman öğrenmen gereken binlerce şey var. Bunu da araştırarak öğrenebilirsin...

Geri