Site çok yavaşladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harbikiz

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar 10 günden beri site çok yavaşladı sebebini açıklarmısınız lütfen.........

Sayfaların geç açılmasını bilgisayarımda virüs/trojan olabileceğine bağlıyordum .

Akşamdan beri virüs taraması yaptırıyorum.

Bir kaç gündür sayfalar geç açılıyor ....

web tasarımından anlamam ama flaş uygulamalarındaki yoğunluk fazla galiba . Sabah sabahta web trafiği yoğun olmayacağına göre sunucuların rahat çalışması gerek...

bilgisayarlarınızda sorun oldugunu düşünüyorum hız çok iyi şuanda sitede ve sunucuların load degerleri çok düşük bu sizinle alakalı bir durum olsa gerek bendede hızlı site

bilgisayarlarınızda sorun oldugunu düşünüyorum hız çok iyi şuanda sitede ve sunucuların load degerleri çok düşük bu sizinle alakalı bir durum olsa gerek bendede hızlı site
hiç bir sorun yok girdiğim sitelerde de öyle sorun burdan kaynaklanıyor............

evet bendede sadece hackhellde var bu sorun.sayfayı açtığımda hemen aşağı kaydıramıyorum sayfayı beklemem gerekiyor 3-4 saniye sonra kaydırabiliyor(sayfayı indirmiş olmasına rağmen).ve son 1 haftadır böyle

sitenin hızı normal diyen arkadaşlar bendede aynı dert war hackhell hakketen bıktırdı agırlıgıyla sayfaları çewirmek bile ölüm yani admin arkadaşlar ilgilense fena olmaz yani

Bende bir sorun yok,yani yok dediysem eskiden nasılsa şimdide öyle

bende bununla ilgili bi konu çoktan beri açmayı düşünüyordum başta firefox tan kaynaklandığını düşündüm ama değil sanki pc bi oyunu kaldıramaz ya öyle yavaş yavaş açılıyor bi linkle tıkladığında donup kalıyor internet explrer'i hiç sormayın o hata raporu veriyor.

bu sorun siteden deil ki.. kullandiginiz internet tarayicisindan.. opera yada chorome de sorun yok.. explorer 7 ilede hizli bir sekilde girebiliyorum.. yada flash surucusunu guncellemeyi deneyebilirsiniz.. bende hic bir sorun yok

flash uygulamalar ve reklam yönlendirmeleri yavaşlatıyor pc kaynağı çok yiyor

bu 2 aydır sürmekte 4096 8 mb bağlantım var onda bile zorlanıyor

tespit yerinde olmuş bu yüzden hiç takılasım yok

site hızı bende de normaL : )

tarayıcınızın internet geçmişini ve cerezLerini silebilirsiniz yada ccleanerLa firefox uyquLamasını temizLeyin =) farkı görebilirsiniz ; )

SoLariz zaten LoadLarın normaL oLduqunu yazmıs

Bende de hızlı hiçbir yavaşlık yok.Bende olmuştu bi aralar ama geçti.Çerezleri temizlemeyi denedim ama yine de geçmedi.Bir süre sonra kendi kendine geçiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri