Site çok yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tutasste

New member
Reaction score
0
arkadaşlar site çok yavaş. üye çok fazla olduğu için mi anlamadım. geçen hafta çalışma var demişlerdi ama o da 3-4 gün önce bitti diyorlardı. hızlandırma şansınız var mı ki :goz:

iLk mesajda şikayet bu da güzeL...
bende herhangi bir probLem yok gayet hızLı açıLıyor sayfaLar

FoFeR' Alıntı:
iLk mesajda şikayet bu da güzeL...
bende herhangi bir probLem yok gayet hızLı açıLıyor sayfaLar
şikayetimi belirtmek için üye oldum zaten. Normalde üye olmadan takip ediyorum. Şimdi giriş yaparken bile önce bekleyip sayfa görüntülenemiyor dedi. Sonra sayfayı yeniledim 30 saniye bekledi ve giriş yapabildim. Sorun benden kaynaklanıyor galiba. Teşekkürler.

yavaşlığından değilde siteyi ne zaman girsem geçmiş tarihli sayfalar çıkıyor bu konuda bi bilgisi olan varmı siteden mi oluyor yoksa benim bilgisayrda bi cinlik var
hackhell ve milliyet comda ne zaman girsem once eski tarihli sayfalar cıkıyor 3 4 defa yenileme yapıyorum daha yeni oluyor ama haber turke girdiğimde bi sorun yok hep en guncel sayfası cıkıyor

Evet Aynı sorun ßendede var Millet girerken giremedim Girdim ve mesaj yolluyorum bekliyo üle klitleniyo sanki sayfayı yenile yaptıgımda ise Sayfa hatası veya mesajım gitmemiş Oluyor..Acaba dedim PC demi hata var format attım Pc me Hh de Rahat geziyim diye yine düzelmedi..

doğru söylemiş site çoğu zmn yavaş hele yoğunluk olduğu saatlerde girmek baya zorlaşıyor bi çözümü yokmudur acaba???

Bu Birkaç gün öyle..
Normalde hızı çok iyi..

nadiren yavaşlıyo HACKHELL, genelde hızlı, çogu forumla kıyaslanamayacak kadar hızlı hem de

arada sırada yava$Lama oLabiLir ama $u an gayet iyi.. ßundan kötüsünüde görmü$tük =) $ükredelim halimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri