Sistem Uzmanlıgı mı ? Yazılım uzmanlıgı mı ?

By_Uur

New member
Reaction score
0
Kolay gelsin arkadaslar..
Ben Ekim ayında sistem ag uzmanlıgı kursuna gidecem fakat sistem uzmanı bir arkadasım yazılıma gitmemi soyledi yazılım daha ii diye bende sizlere bilgisi olan arkadaslara danısmak istedim
Sistem ag uzmanlıgı kursuna mı gideyim yoksa yazılım uzmanlıgına mı
hangisi ileriye donuk daha ii iş bulma konusunda maaş konusunda ve yukselme konusunda daha ii olur. bana yardımcı olursanız cok sevinirim arkadaslar yorumlarınızı dusuncelerinizi bekliyorum herkese kolay gelsin
Hayırlı Ramazanlar...

tabiki yazılım ama yazılım içinde çok iyi bir sabrın vede çok çalışman grekecek eğer başarırsan bir örnek hasnahane otomasyonu yani hasta kabul ağla beraber çalışan program yapa bilirsen 45000.00-tl cebinde benim bi arkadaş anlattı hastahanede çalışan memur adamlar bi program yazmışlar karşılığında 45 milyar almış

mesela akınsoft u biliyorsundur konyada başlamışlar muhasebe vede diğer sektörel program yazılımlarına şuanda hemen hemen bir numaralı şirket olmuşlar

bunun gibi birçok örnekler var
eğer öğrenirsen bu işi ticarete dökersen iş bulmana gerek kalmaz iş seni bulur

saygılar

onerin için saol teşekkur ederim..

Daha cok bilgisi olan arkadaslar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konu hakkında bana daha yardımcı olacak arkadaslar yok mu bilgisi olan arkadaslar...

hindistandayim yazilim muhendisligi okuyorum. yazilim uzmanligini kesinlikle tavsiye ederim. hem sirkette calisabilirsin hemde kendi yazilimlarindan para kazanabilirsin her turlu gelecegi olan bir meslek yeterki isinde sabrin ve yetenegin olsun.

iş için sabır gostermek zorundayım sagol bilgilerin için ve dun kursa gidip bolumumu değiştirdim ve yazılım uzmanlıgına geçtim umarım hayırlısı olur ve başarı kazanabilirm tavsiyeleriniz için teşekkur ederim sagol....

Geri