Sistem Kapatılıyor Hatası

FaLCoN_TiGeR

∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση
Reaction score
0
Arkadaşlar arasıra resimdeki gibi bi hata veriyor ve hiç bi türlü kurtulamıyorum geri sayım

bitince res atıyor. İlk defa bugun olmaya başladı nasıl çözebilirim bu sorunu yardımlarınızı

bekliyorum.

2z5m8me.jpg

Bence virüs ne kuLLanıyorsun antivirüs ayrıca sistem özelliklerini öğrenebiLirmiyim..

nod32 kullanıyorum bugun kurdum :)

sistem özelliklerim

amd +2800
512 ram
128 ge force ekran kartı
80 gb hd
windows xp sp2

Arkadaşlar arasıra resimdeki gibi bi hata veriyor ve hiç bi türlü kurtulamıyorum geri sayım

bitince res atıyor. İlk defa bugun olmaya başladı nasıl çözebilirim bu sorunu yardımlarınızı

bekliyorum.

2z5m8me.jpg

Kardeş bu bir programın önceden programlanmış kapatma uygulaması sanırım. Genelde aynı saatlerde olur dikkat et?

pc kasıyo diye kaldırdıydım :)

bu arada dikkat ettim genelde sXe açıkken veriyo bu hatayı ondan kaynaklanabilir.

Kardeş bu bir programın önceden programlanmış kapatma uygulaması sanırım. Genelde aynı saatlerde olur dikkat et?

Sanmıyorum yarım saat 1 saat arayla 3 kere falan oldu.

Belkide her saat başı oluyordur dikkat ederim :melek

Cpu dan da oLabiLir En son ne değişikLikLer yaptın program eklediklerinle çıkardıkLarınLa?

uzun süredir program ekleyip kaldırmıyorum.

Sanmıyorum yarım saat 1 saat arayla 3 kere falan oldu.

Belkide her saat başı oluyordur dikkat ederim :melek

uzun süredir program ekleyip kaldırmıyorum.

Dostum format atman gerekicek bence sxe ile alakalı olduğunu sanmıyorum virüs bence 2 ci olasılık ise cpu ısınıyor ....çözüm sende bitiyor :D

Günde binLerce bu sorundan format attığımı hatırlıyorum teknik serviste ordan yoLa çıkarak yorumLadım bingo derim ben buna...

hata kodlarını googlede arasanız format atmak zorunda kalmassınız =)

O kadar uğraşacak biri varsa Teknik servise getirmemesi daha uygun oLur bence

asLında sunu yapmak gerek..

bi cok pc kullanıcısı bi çok seyi biLmiyor... teknık servisLerde sorunu halledip sorunun nsL çözüLceğini kullanıcıya aktarmak gerekiyor... ki avrupa ve amerika da bu böLe... ama bizim üLkemiz de nerden para koparsak die baqıorLar maalesef :vur örnek; bir oyun kurmaya 5 ytL aLıoLar ee zaten o oyunun fiyatı 5 ytL =) ne anLadım bundan =) ama biraz da bizim insanımız da var... interneti google zannediolar =) biraz arastırma yapsaLar forumLarı keşfetseLer yeterLi oLur bence...

Virüsün ümüğüne çökecem birazdan :):):)

çök yafrum çök :D ama dikkat et sistemin çökmesin :D

asLında sunu yapmak gerek..

bi cok pc kullanıcısı bi çok seyi biLmiyor... teknık servisLerde sorunu halledip sorunun nsL çözüLceğini kullanıcıya aktarmak gerekiyor... ki avrupa ve amerika da bu böLe... ama bizim üLkemiz de nerden para koparsak die baqıorLar maalesef :vur örnek; bir oyun kurmaya 5 ytL aLıoLar ee zaten o oyunun fiyatı 5 ytL =) ne anLadım bundan =) ama biraz da bizim insanımız da var... interneti google zannediolar =) biraz arastırma yapsaLar forumLarı keşfetseLer yeterLi oLur bence...

çök yafrum çök :D ama dikkat et sistemin çökmesin :D

KatıLıorum interneti google üzerinden kuLlanan bile gördüm ama doğru kuLLanan çok az insan var bu yüzden para koparıyor bilgisayar teknik servisLeri bizim gibi tabi önceden calısıodumda...Ama bu bilgilerin cevapLarını nette buLacakLarını bilseLer bu Para aLmalar bitecekdir ama nerde haLa Cahiliz haLa...

Sistem kapatılıyor gene çıktı bende dos dan "shutdown -a" yaptım kayboldu hehehe

Bu arada son zamanlarda yani bayarıdır :) benim pc kasıyo fanlardan olabilirmi ?

Eskiden webcam açıkken mynetde oyun oynardım sitelerde gezinirdim winamp açık olurdu üstüne üstün bide cd çekerdim av de kaspersky dı banamısın demezdı şu anda webcam açıkken winmp bie açamıyorum sistem özelliklerim aynı olmasına rağmen.

Sistem kapatılıyor gene çıktı bende dos dan "shutdown -a" yaptım kayboldu hehehe

Bu arada son zamanlarda yani bayarıdır :) benim pc kasıyo fanlardan olabilirmi ?

Eskiden webcam açıkken mynetde oyun oynardım sitelerde gezinirdim winamp açık olurdu üstüne üstün bide cd çekerdim av de kaspersky dı banamısın demezdı şu anda webcam açıkken winmp bie açamıyorum sistem özelliklerim aynı olmasına rağmen.

512 ramLe birascıq kasıL ii oLuo sana :melek

kardeş saol yardımın için aynı problem bende de vardı bu adamların yaptığı resmen itlik yaw :mad:

Geri