Sistem ilgili yardım...

senseyak

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba..

Eskimiş olan sistemim
msı k8n neo2 anakart
amd 3000+ işlemci
ati 9550 ge 128 mb ekran kartı
ddr 400 512x2 mb kıngston ram

bu sistem oyun haricinde beni tatmin ediyorudu taaki bios güncellemesi yapana kadar anlayacağınız biosu sildik live update sayesinde bende anakartla uraşacağıma yenileyim dedim ve

AMD Athlon II™ X2 245 AM3 2.9GHz 2MB Cache 45nm İşlemci
GIGABYTE MA770-UD3 ATI 770 AM2+ DDR2 1066MHz FW1394 Anakart
SAPPHIRE HD3650 GDDR2 512Mb 128Bit AGP Ekran Kartı (11129-02-20R)
KINGSTON4 Gb (2x2) KIT 1066MHz DDR2 Hyperx PC2 8500 CL5 RAM

buhale getirdim öncelikle iyimi kötümü yaptım onu sormak isterim bütçe kısıtlı olduğundan bukadar çıkabildim yoksa düşüncelerim farklıydı..

BİRDE SORUNUM VAR

Yeni anakarta 2 hdd mi taktım fotmat atarken c olan diskim d göründü bende umursamadım kurdum winxp yi şimdi rahatsız olmaya başladım d de xp kurulu c de yedeklerim var.

Bilgisayarın yedek olarak kullandığım diskini çıkarsam sadece d olarak görünen xp diskini bıraksam ve format atsam sonra pc yi yeniden başlatsam c olarak görürmü eğer görürse sonradan diğer diski takarım d olur ne dersiniz?

Şimdiden teşekkürler...

oncelikle aldigin bilgisayar fiyata gore gayet uygun ve yeterli.

diger konuya geleyim eger pc d ye kurduysa isletim sistemini malesef c ye donmez rahatsiz olunan bir durum ise format atmali atarkende diger (c surucusu) ozelliklerden e yada f gibi bir surucuye ayarlaman. formattan sonra tekrar d ye cekebilirsin bu sekilde yada cd rom d surucu e seklinde kalabilir.

kolay gelsin.

Pc yi başlatmadan yedek diskimi çıkardım ve format attım normal c olarak gördü önyükleme yaptırdım biçimlendirdim xp kurulum ekranına geçerken yedek diskimi taktım ve d oldu öle çözdüm yani teşekkür ederim...

Geri