sistem hatası??

wraptolga

New member
Reaction score
0
256 olan ram'imi 512'ye yükselttim ancak akabinde sistem zaman zaman restart atmaya başladı ve bir kaç kez de "sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı" mesajını aldım!çözüm önerilerinizi bekliyorum üstadlar!işin ilginç yanı sitem geri yüklemede çalışmıyor?!acaba önemli bir hatayla karşılaşıldığı zaman restart et seceneğini iptal etsem sistem zarar görürmü?!

kardeş ben sana en etkili yolu söyliyim önce sorunun harddisk ve ya ram de neden diye sorarsan banada aynısı oldu bilgisayarda internet açıkken kapanır(bende olanları yazıyorum)öyleyse buraya yaz.yani internetin fişi takılı iken kapanır.ama sen format atmışsın bana olduğunda format atamıyoduk mavi bi ekran çıkıyodu bizde teknik servisi aradık ve bilgisayarın ram ve harddisk ini değiştirip getirdiler bence sen en iyisi bi bilgisayarcı bul.tabi bu en son çaren olsun biraz araştır.

power supply değiştir.başka bir yere daha yazdım aynı sorun bende de var.msj lara bakarsan görürsün arkadaşım...

dostum senin sorunun ramlerin birbirine uyumsuz olması nano saniyeleri veya mhz uymamış kontrol et mümkünse ikiside aynı marka olsun aklınızda olsun bu arada ram alırken 256+256 olsun yada 512+512

Sallamayin Beyler O Hatayi Kisaca SÖÖyle SÖleyİm Her Bİlgİsayar Her İŞletİm Sİstemİnİ Desteklemİyor O Mavİ Ekran Hatasini Alan ArkadaŞlar BaŞka Bİr Xp Cd Sİ Denesİn Sorunu Ortadan Kaldirsin

harbiden herkes sallamış hee

ya görmeden sorunu sölemek okadar zorki çünkü şimdi anlatılan senaryolar için benim kafamda 10 a yakın çözüm ve neden olacağı belirdi görmeden söleyen salla tuttur yöntemi kullanmış olur :)

Geri