Sistem Geri Yükleme

MUSTANG61

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim pc de sorunsuz çalışan bu program nasılsa çalışmaz oldu.Bilgisayarım-özellikler-sistem geri yükleme açıyordum kutucuk işaretli, işareti kaldırıp uygula diyorum hata veriyor "sistem geri yukleme bir veya daha fazla sürücüde etkinleştirme/devredışı bırakma yaparken bir hata ile karşılaştı. lütfen makineyi yeniden başlatın ve yeniden deneyin" diye...neyse forumlardan baktım bi kaç şey denedim denediğim yöntemler pek bir işe yaramadı ama o yöntemler şunlar:
1-Başlat > Çalıştır'a " %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe " yazıp Enter
2- Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetler'in altında Sistem Geri Yükleme Hizmetlerine çift Tıklayıp Otomatik
3-Başlat > Çalıştır'a " gpedit.msc -Bigisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem > Sistem Geri Yükleme altındaki ayarlar
4-Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Bilgisayar Yönetimi > Olay Görüntüleyicisi > Sistem'i tıklatınız. Sağ tarafta Kaynak başlığı altında "sr" veya "srservice" öğesini kuracalamak oldu :)
şimdi ise "sistem geri yükleme bilgisayarınızı koruyamaz.lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sistem geri yüklemeyi yeniden çalıştırın" gibi bir hata geliyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Ha bi ara "dosya bulunamadı" veya "program bulunamadı" gibi de bir hata gelmişti acaba başka bir pcden sistem geri yükleme klasörünü kopyala yapıştırla alsam dikiş tutar mı?
Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara saygılar, teşekkürler.Not:Aceleye gerek yok sistem zorda değil:)

bence sıstem gerı yuklemeyı unut ve format at... kesin cozum bu

Format birader cok oynamıssın sistem dosyalarıyla sen format at kafan rahatlasın

Geri