her yerde aradım bulamadım yada ben beceremedim windows 7 otomatik güncelleştirmedede olmadı
superstar New member Katılım 25 Mar 2006 Mesajlar 64 Reaction score 0 Puanları 0 28 May 2010 #1 her yerde aradım bulamadım yada ben beceremedim windows 7 otomatik güncelleştirmedede olmadı
mc_umut Banned Katılım 22 Ara 2005 Mesajlar 210 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 37 Konum http://www.goksermetal.com/ 31 May 2010 #2 kardeş araştırdım fakat tek bulabildiğim bu var kendi sitesindede bunu yayınlamış indir kutucuğu işaretleyip tıkla..
kardeş araştırdım fakat tek bulabildiğim bu var kendi sitesindede bunu yayınlamış indir kutucuğu işaretleyip tıkla..
kaptanoguz New member Katılım 18 Ocak 2008 Mesajlar 466 Reaction score 0 Puanları 0 31 May 2010 #3 Ekran kartının kendi cdsi varsa win 7 de kuruluma sag tıklayıp yönetici olark baslatde kuruyor bendede öle sorun oldu öyle kurdum
Ekran kartının kendi cdsi varsa win 7 de kuruluma sag tıklayıp yönetici olark baslatde kuruyor bendede öle sorun oldu öyle kurdum