Sinemada film izlerken sizi en rahatsız eden olay nedir ?

» Sinemada film izlerken sizi en rahatsız eden olay nedir ?

• çocukların ağlama zırlama sesi

Kullanılan: 33 34.4%
  • sesli konuşanlar

Kullanılan: 29 30.2%
  • cep telefonu ışığı

Kullanılan: 9 9.4%
  • filmi kameraya alıp korsan cd satan 20-30 yaşlarındaki kısa boylu sakallı bulaşmaya gelmez delikanlı

Kullanılan: 4 4.2%
  • mısır yerken ses çıkaranlar

Kullanılan: 8 8.3%
  • arkada iş pişiren sevgililer :)

Kullanılan: 13 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    96

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
çocukların ağlama zırlama sesi

sesli konuşanlar

cep telefonu ışığı

filmi kameraya alıp korsan cd satan 20-30 yaşlarındaki kısa boylu sakallı bulaşmaya gelmez delikanlı

mısır yerken ses çıkaranlar

arkada iş pişiren sevgililer :biggrin

Cocukların zırlamaları + önümde uzun bi elemanın oturması.

Önde kahkahkah diye gülen yaşlı teyzeler, mısır yerken ses çıkaranlar, sinemaya birlikte gittiğim kızın (veya kızların :p) filme aşırı konsantre olmaları 2 dk romantizm yaptırmamaları :D

kuzay kardeş ben en çok alt yazılı şeylere gıcık giderim sinamalarda başka bişey beni enterese etmez

sondakı sevgılı muhabbetı harıc hepsı ee sonucta arada gerekıo 16nda olup da kız arkadasın baska sehırde olunca o hasretle dayanamıosun hıc bı sekılde :(

cevablari ile beraber ilginc bir anket olmus
sesli konusanlar
ve
cep telefonların ısıkları
diyeyim bende o zaman....

çocuktur ağlar. onda suç yok, onu sinemaya getirende ve o karanlık korkunç salona sokanda suç...
ama sesli konuşanlar...

la 30 yaşına gelmişsin, öğrenemedin mi sinema adabını. konuşma da izle şu filmi be geveze - çenesi düşük :durdurun çene yapacaksan çık dışarı zevkime etme.

he film baydı ama parama kıyamıyorum, çıkmicam diyorsan da 10 numaralı ters bakışımı atarım anlar o sesli konuşanlar. sonra çıt çıkmaz :)

Konuya 2. yorumum olcak ama bizim sinemalar yine ii be abi, abd de cekilmiş korsan bi film izledim, herifler bildiğin bagıra bagıra yorum yapıolar, adam kızı öpüo arkadan tahminimce siyahi bi abimiz wooow my man go on finish it die bagırıo :D

filmi kameraya alıp korsan cd satan 20-30 yaşlarındaki kısa boylu sakallı bulaşmaya gelmez delikanlı :D:D:D

Dikkatimi dagıtacak her türlü ses ve ısık..

Çocuk Zırlaması + Önümde uzun boylu bir arkadasımızın oturması xD Çok Sinir Olurum vaLLa

Geri