SindiReLLa küLkeDisi FIRTINA we HikaYeS! :D:D

Focus StyLe

FıRtına'
Reaction score
0

...

1-31.jpg

Bir Varmış Bir Yokmuş...

Evvel Zaman İçinde Kalbur Saman içinde Develer Tellal Pireler Berber İkenn
Ben İsco'nun Beşiğini Tıngır Mıngır Sallar ikennn İsco Düştü Beşikten SHARK Düştü Eşikten.

:D:D:D

....

Bir Sindirella Fıяτıηa Varmış, Zengin mi Zengin Sosyete Bir Ailenin Güzel mi Güzel Bir Kızıymışşş

2-27.jpg

Bir Gün Bu Güzel Kızın Annesi Melekler Tarafından Cennete Götürülünce Hain Baba Başka Bir Kadın İle Evlenmiş :(

Bu Kadının İki Tane Çirkin Kızı Varmış.
Kadın O Kadar Cadaloz Kızları jewel we blue_qırL O Kadar Kıskanç ve Kadnemmişki, Her Hafta En Rüküş Seçildiklerine Bakmayarak Zavallı Sindirellaya Kül Kedisi Diyorlar Evin Bütün işlerini Yaptırıyorlar, Orayıda Sil Burayıda Sil Olamadı Evi Sil Diye İşkence Ediyorlar Sonrada İğrençççç Kahkaları ile ''Yeh yeh Yeh Muahahaha'' Diye Kahkahalarını Atıp Kestane Kebap yapıyorlarmış

:bow:bow:bow

2-28.jpg

....

Tabiii Zavallı Babası Akşamlara Kadar Çalıştığı İçin Hiçbir Şeyin Farkında Değilmiş.:vur

3-24.jpg

O Güzeller Güzeli Fıяτıηa, Çok sevdiği Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ Babacığını üzmemek İçin Hiç Şikayet Etmiyor Bütün Güçlüklere Göğüs Geriyormuş. :melek

....

4-20.jpg

Günlerden Birgün O Civarın Bekar ve Yakışıklı Kralı FoFeR Evlenme Çağındaki Bütün Genç Kızların Beş Yıldızlı Otelinin Balo Salonuna Davetli Olduğunu Duyurmuş :durdurun

Borularrrrrrr Çalınmış.Külkedisi O Cadı Kardeşleri jewel we bLue_qirL ;

Kralice Olucaz Lipesakşın yaptıracaz Botoks Yaptıracaz Diye şişinmişler.

Külkedisi Merak Etmiş. :saskin

Ama O Cadı Kardeşleri:

''Sen Gelemezsin Bizi Rezil Edersin'' :hadiordan Diyip Çamurun İçine Düşürmüşler Kül Kedisini...

Daha Sonra At Arabasına Atlayıp Tarifeyi Gündüz Tarifesinden Açtırıp Gazzzlayıp Gitmişler.... :cool::cool::cool:

....

5-19.jpg

Külkedisi Fıяτıηa Bir Mahsunnn Bir Üzgünnnnn Gözleri Yaşlı İçini Çeke Çeke ''N'olurdu Benide Götürseydiniz Bir Köşecikten Bakardım'' Derkennnnnnnnn Bir Işık Parlamış. Küçük mü Küçük Bir Peri kızı Elinde Sopasıyla Belirmiş.
:eek:ha

6-16.jpg

Peri Kızımız
infatuate:aşk

(Ammada Küçük Peri Kızıymış :p)

Peri Kızı infatuate : Kül Kedisi Fıяτıηa Sen Neden Kralın Davetine Gitmedin Demiş.
Külkedisi : Götürmediler ki. :(
Peri Kızı infatuate : Gel Seni Götüreyim Diyincede;
Külkedisi : Nasıl Gitcem Üstümde Yok Başımda Yok Beni Almazlar 5 Yıldızlı Otele Demiş

Peri kızımız,
Hemen O Sırada Elindeki Sopayı Çıkarıp...

'' Şık Şık Şık Şık...'' Bir Hareketle Külkedisini En Güzel Yüzüne Bakmaya Doyamayacağın Cillop Gibi Bir Kralice Haline Getirmiş :hhmanD

Külkedisi Fıяτıηa : Peki Nasıl Gideceğim? Demiş...

1-32.jpg

Peri Kızı infatuate : Yine Sopayı Çıkarmış Bahçedeki Bal Kabağına;
'' Şık Şık Şık Şık...'' Bir Hareket Çekmiş 2 Atlı Son Model Yaldır Yaldır Yanan Bir Limuzin Haline Gitirmiş. Sonrada Sindirellayı Yanacıklarından Muck Muck öpüp Aman 12 Olmadan Burda Ol Yoksa Herşey Eski Haline Döner Demiş...:sigara: :sigara:

....

Balo Başlamıştır. şophenin Kapı Gıcırtıları, Betovinin Oyun Havaları
Ankara Havaları Misket Havaları Derken Salonun Altı üstüne Gelmektedir. Bekar ve Yakışıklı Kral FoFeR Belinde Kılıcı Omuzunda Haporetleri Göğsünde Madalyonları İle Salonu Dolduran Kızları Söyle Bir ''Tırrrrrrrrrrrrrrr'' diye süzmüş. Suratını Buruşturmuş Bunların Hepsi Elekçi Hepsi Börekçi Yanında Duran Mama'sına;

''Maka Lala Bunların Alayı Fıss Bunlardan Bırak Kralice Olmayı Sirkeciye Büre Bile Olmaz'' Dediği Anda....:eek:ut:

Birden Merdivenlerin Başından Beyazlar İçerisinde Kuğ Gibi Süzülen Ahu Gibi Gelen Sindirellayı Görünce Gözleri Yerinden Pörtlemiş Kalbi ''Zıbam Zıbam Zıbam'' diye 250 Km Hızla Çarpmaya Başlamış. :aşk:aşk

Bunu Gören Kızlar Ortalarından Bardak Gibi ÇATTT Diye Çatlamışlar. :biggrin:biggrin

Külkedisi Fıяτıηa Kral FoFeR La Ruya Gibi Bir Valse Başlamış.

''Ray Rara Ray Ram Ray Ram Ray Ray Rammmm...''

:utan:utan:utan

Saatler Su Gibi Akıp Geçmiş. Külkedisi Kralın Kollarında Saati Maati Unutmuş.
Tam Kral Benle Evlenirmisin Diyecekken

Külkedisi Fıяτıηa
Duvardaki Dev Saati Görünce'' Amaninnnnnnnnnn Saat 12'e 5 Var'' :D :D:D:D Demiş, Hemen Fırlamış

8-13.jpg

Ayakkabılarından Birini Düşürmüş
Hemen Arabaya Atlayıp Eve Gitmiş. 2 Dakka Daha Geç kalsaymış Araba Cevizli Kabak Tatlısına Döncekmiş. :vur:durdurun

Kral Günlerce Bu Ayakkabının Sahibini Aramış Durmuş.
Kapı Kapı Dolaşırken Külkedisi ne Gelmiş :ter:

Külkedisinin Cadı Kardeşleri Ayaklarını Uzatırken ''Bırakın Bu Ayakları :hhmanD Benim Leydim Orada Duruyor'' Demiş Ayakkabıyı Onun Pamuk Ayacıklarına Uzakmış ŞIP Diye Olmuş.:hhaşık

4-21.jpg

..

Külkedisinin Kardeşleri ÇATIR ÇATIR ÇATIR Çatlarken;

Krall ve Kralice Acentadan Yeni Çıkmış Sıfır Kilometre Gıcır Gıcır FORD FOCUS Atlarına Binip Mutluluklar Otobanınca Vals yapmaya Başlamışlar

3-25.jpg

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

rolleri ters yazmışsın benim sinderalla sensin o çirkin üvey kız kardeş :hadiordan ama kralsız sindirellayım ben :melek

OnLar ERmi$ Muradına Biz Çıkalım Kerevetine :)

çok güzel, eğlenceli bişe olmuş,
eline sağlık...

zaaaaaaaaaaaaa:D:D yaza düğün varrrrrrrrrrrrrrrrr duptıs duptıs çıstak çıstak

ehehe eline saglık...

Geri